.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010










Τιμούμε τη μνήμη του προπονητή που μας χάρισε το μοναδικό τίτλο μας ως τώρα, το Νίκο Μαρίνο διοργανώνοντας ένα τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων στις οποίες ο αδικοχαμένος τεχνικός θήτευσε με μεγάλη επιτυχία. Οι αγώνες θα γίνουν σε συνεργασία του Δήμου Νέας Σμύρνης με τον ΟΝΑ στις 25-26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Ν.Σμύρνης (Αρτάκης).

Η ανακοίνωση:

"Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σε συνεργασία με τον ΟΝΑ του Δήμου Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στο τουρνουά "Νίκος Μαρίνος" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη ενός ανθρώπου ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στον χώρο του μπάσκετ και ειδικά στην ομάδα μας με την οποία είχε κατακτήσει ως προπονητής το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου σε ομαδικό άθλημα."
Το τουρνουά "Νίκος Μαρίνος" θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή επίσης του Παναθηναϊκού, του Θρίαμβου και του Αστέρα Εξαρχείων. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο 25/9, Παναθηναϊκός-Αστέρας Εξαρχείων (17:00), Πανιώνιος-Θρίαμβος (19:00). Κυριακή 26/9, Μικρός Τελικός (17:00), Μεγάλος Τελικός (19:00).

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: