.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Βόλεϊ γυναικών - 4η αγωνιστική

Πανιώνιος - Ηρακλής: 0-3

1ο σετ: 5-8, 16-15, 20-25
2ο σετ: 4-8, 10-16, 13-25
3ο σετ: 2-8, 9-16, 15-25

Πανιώνιος (Σωτήρχος): Γκούζου 12 (8/21 επ., 4 μπλοκ), Νίστρομ 6 (6/26 επ.), Γκούρα 10 (1 άσος, 8/11 επ., 1 μπλοκ), Πετρουλάκη, Κοκλανάκη 2 (2/8 επ., 50% υπ.), Σταυροπούλου 2 (1 άσος, 1/2 επ.), Τσιάρα (λ, 65% υπ.), Κωνσταντίνου, Νάστου 1 (1 μπλοκ), Μπουζουνιεράκη 1 (1/2 επ.)


Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

3 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Ανώτερος αντίπαλος,άσχημο παιχνίδι από την ομάδα,φυσιολογικό αποτέλεσμα.Η ομάδα έχει χάσει την περσινή της αίγλη και βαδίζει σε δύσβατα μονοπάτια.Απώτερος στόχος η παραμονή στην κατηγορία,στόχος που δεν συνάδει με την εικόνα που είχε σχηματίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια βγαίνοντας δύο σερί φορές τέταρτη.Σημεία των καιρών...

Μιχάλης είπε...

Από το σάιτ της ΕΟΠΕ:

"... Από πλευράς Πανιωνίου, όλοι στάθηκαν στην κούραση που είχε η ομάδα λόγω της παρουσίες πέντε αθλητριών στο στρατιωτικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε μόλις χθες. «Μετά το πρώτο σετ θα μπορούσα να πω πως η ομάδα κατέρρευσε», παραδέχθηκε ο Τέλης Σωτήρχος. Εξηγώντας: «Yπάρχει αιτία. Πέντε αθλήτριες μας έπαιζαν στο στρατιωτικό πρωτάθλημα και ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς».

Για τον στόχο της ομάδας του, ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Στόχος μας είναι η σωτηρία και ξέρουμε ότι θα είμαστε στο δεύτερο γκρουπ στη δεύτερη φάση, οπότε επικεντρωνόμαστε εκεί. Προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να φανούμε αντάξιοι και το ίδιο θέλουμε και με την Κερατέα, να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Στην κούραση της ίδιας και των συναθλητριών της, στάθηκε και η αρχηγός του Πανιωνίου Ουρανία Γκούζου που δήλωσε: «Χθες είχαμε τον τελικό, μέσα στην εβδομάδα παίξαμε άλλα τρία παιχνίδια και οι περισσότερες ήμασταν κουρασμένες. Η ομάδα δεν έχει δουλέψει όπως θα έπρεπε και είδαμε το αποτέλεσμα». Για να ολοκληρώσει: «Η ομάδα θέλει να μείνει στην Α1 και να μην ανοιχτεί οικονομικά γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα»...."

Τι είδους προγραμματισμός είναι αυτός δεν καταλαβαίνω. Τέσσερις αγώνες σε μια βδομάδα. Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα να πάρουμε 1-2 σετ, κι αυτή μηδενίστηκε πριν αρχίσει ο αγώνας...

Τέλος πάντων, ας δούμε τη συνέχεια, αυτό το Σάββατο στην Κερατέα και το άλλο (4/12/10) εντός έδρας με τη Λάρισα, ελπίζοντας να δούμε το κλειστό να γεμίζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζουμε και συνηθίζουμε τις ήττες στον Πανιώνιο σε όλα τα αθλήματα.Σημεία των καιρών...