.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μπάσκετ γυναικών - 10η αγωνιστική

Πρωτέας Βούλας - Πανιώνιος: 52-56

τα δεκάλεπτα: 12-14, 32-25, 43-46, 52-56

Πανιώνιος (Καλογερόπουλος): Koch 14 (2), Τρέμκατζη, Sten 8, Γκοτζή 14, Ανδρουλάκη 3, Πρασσά 4, Mazic 8, Ρούσου 2, Δανούση 3(1)


Ενώ το σκορ ήταν 23-18 κερδίζουμε αντιαθλητικό γκολ-φάουλ σύμφωνα με την υπόδειξη των διαιτητών, αλλά με την παρέμβαση της γραμματείας (!!!) δόθηκε σκέτο αντιαθλητικό φάουλ. 

Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου αποβλήθηκε από το γήπεδο φίλαθλος του Πανιωνίου μετά από υπόδειξη του πρώτου διαιτητή κ.Σκούτα!!!
   ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας......Του χρειαζόταν του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..Την πατήσατε φέτος από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ σε πολλά θέματα..Με τις υγείες σας κύριε!!Να δούμε ως πότε θα χάνετε σε όλα από την ομάδα μας!!Τα κορίτσια κέρδισαν τον Πρωτέα αλλά και τους διαιτητές που για άλλη μια φορά δείχνουν οτι αντιπαθούν και σφυρίζουν κατα της ιστορικής μας ομάδας!!!!Τί να κάνουμε κύριοι αυτά έχει η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ..Τους κερδίζει όλους χωρίς βοήθειες...Όλοι πάνε κόντρα στη μεγάλη ομάδα!!ΜΠΡΑΒΟ στη Νατάσα(Γκοτζή)που σε κρίσιμα σημεία έδωσε λύσεις στην ομάδα!!

Γιάννης είπε...

Σημαντικότατη εκτός έδρας νίκη για μια ομάδα που έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε το μέλλον της στην κατηγορία. Νίκη και στο επόμενο παιχνίδι(ομολογουμένως πολύ δύσκολο) στην έδρα μας. Άς προσπαθήσουμε με καλές εμφανίσεις να εκμεταλλευτούμε τις ανακατατάξεις που γίνονται στο γυναικείο μπάσκετ (ελέω οικονομικής ένδειας) και να σταθεροποιηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και στη συνείδηση των φιλάθλων ως μια καλή ομάδα.