.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μπάσκετ νεανίδων - αλλαγή προπονητή

Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή των νεανίδων χτες το απόγευμα και το ακούσαμε στο κλειστό από τις κορασίδες (που είχαν προπόνηση) και από τον κ.Κολώνια, ο οποίος μας είπε ότι ο κ.Αναγνωστόπουλος δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον κ.Χουγκάζ που πήγε ως βοηθός ή κάτι τέτοιο. Ανακοινώσεις δεν υπάρχουν σ' αυτά τα τμήματα. Επικοινώνησα με τον κ.Αναγνωστόπουλο και μου επιβεβαίωσε την απόλυση του και όχι την παραίτηση, όπως μας είχαν πληροφορήσει.
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις λέγεται, έγινε για το καλό της ομάδας. Γιατί; είχε πρόβλημα η ομάδα; υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας του κόουτς με τα κορίτσια ή με τους παράγοντες; Ή κάτι άλλο, που δεν γνωρίζουμε και θα θέλαμε να το μάθουμε; Πριν τον αγώνα δεν ξέρουμε τον αντικαταστάτη. Ίσως είναι ο κ.Κρις Χουγκάζ (συνεργάτης - βοηθός του κ.Καλογερόπουλου στο τμήμα μπάσκετ γυναικών) ή άλλος;
Δεν θέλω να μπω στην αντιπαράθεση των προσώπων ποιος είναι καλύτερος, ποιος έχει προσφέρει κ.ο.κ. Αλλά διαφωνώ για την αλλαγή προπονητή στη μέση της περιόδου, όταν η ομάδα πάει καλά. Και όταν έχεις προπονητή έναν από τους καλύτερους στο χώρο του μπάσκετ.

Στις 21:45 έχουμε τον αγώνα Πανιώνιος - Τερψιθέα στο κλ. Α. Βαρίκας. Θα υπάρχει ενημέρωση για τη διακύμανση του σκορ στο μπλογκ. Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι γνωστοι αγνωστοι που λυμαινονται μια ζωη το Πανιωνιο δρασανε παλι.Οπως διαλυονται όλα τα τμηματα φετος καταφεραν να διαλυσουν και αυτο.Συγχαρητηρια ιδιαιτερα στο παιδι που δουλευει και για το καλο του ποδοσφαιρου.

Γιάννης είπε...

Δύσκολες στιγμές και γίνονται ακόμα δυσκολότερες όταν πρέπει να τις σχολιάσεις(με την ελπίδα να μην έρθουν άλλες σαν κι αυτή). Αλλαγή προπονητή λοιπόν στο τμήμα μπάσκετ των νεανίδων. Ειλικρινά σας μιλώ, δεν με αφορά ποιάς πλευράς είναι η ευθύνη αυτής της παραίτησης-αποπομπής-απόλυσης. Αυτό που θα κάνω όμως είναι να παραθέσω ορισμένα στοιχεία "σμιλεμένα" όλα αυτά τα χρόνια στην συνείδησή μου. Έχουμε λοιπόν έναν προπονητή-παιδαγωγό που "πήρε από το χέρι" επί σειρά ετών τμήματα μπάσκετ του Ιστορικού, τα ανέδειξε, στάθηκε αξιοσέβαστη προσωπικότητα στα γήπεδα που έπαιζαν οι ομάδες που προπονούσε, έγινε ένα με τον σύλλογο. Για τις προπονητικές του ικανότητες μιλούν τα αποτελέσματα. Για τις παιδαγωγικές άς μιλήσουν οι αθλήτριες που κατά καιρούς συνεργάστηκαν μαζί του. Κι έχουμε και μια διοικούσα επιτροπή(δεν έχει σημασία ποιοί την απαρτίζουν) που θεώρησε σωστό να εμπιστευθεί τις τύχες της ομάδας σε άλλον προπονητή. Επαναλαμβάνω, δεν με αφορά άν ο προπονητής παραιτήθηκε ή απολύθηκε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το-σίγουρα- διαταραγμένο κλίμα της ομάδας εν μέσω αγωνιστικής περιόδου. Προσέξτε: Μην φορτώνετε στις πλάτες των κοριτσιών την ματαιοδοξία σας. Δεν θα το αντέξουν. Επόμενη μέρα: Παραμένω δίπλα στην ομάδα. Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρώην(πλέον) προπονητή μας, τον τιμώ για ότι έκανε έως τώρα για την ομάδα και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα τον περιμένω να έρθει και πάλι να σταθεί στην άκρη του πάγκου του Αιώνιου. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

AKOMA KAI EKEI SKATA TA KANETE KYRIOI!!!!!!!!IRTHE SAS EKANE ANTHRWPOUS SAS PIGE PANELLINIO POU OUTE STO ONEIRO SAS DEN TO VLEPATE KAI AYTO EINAI TO EYXARISTO!!!!!MIA ZOI TA IDIA!!AXIOI TOIS MOIRAS SAS!!!!O KYRIOS KOSTANTINIDIS POU EINAI?OEO?GIATI DEN MILAEI?MONO KOLLITILIKIA XEREI NA POULAEI!!!!TO NOU SAS KAI PERASTIKA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κολωνιας που εχει κρυφτει?

Ανώνυμος είπε...

afto pou egine htan epiikos aparadektooo..gia mia akoma fora h diikhsh tou istorikou t skatosee..ntroph g afton tn a8ropo pou didakse tosa polla stis a8litries ki epidi exi prosopikothta ki diafonise tou edosan mia klotsiaa ki paeii...tora loipon as doume t mellon afths ths omadas....euxome mia mera n tn ksenadoume ston pago tou panioniou ai me tis epitixies tu

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο Λοξας? Αυτος θυμομαστε περυσι ότι δεν αφησε τη κορη του να παιξει στο Πανιωνιο. Τωρα εχει και το θρασος και αποφασιζει και για τους προπονητες?

Ανώνυμος είπε...

Το χρονικο μιας προαναγγελθείσας απολυσης:
Πρωτα του πηρανε το τμημα των κορασιδων, αυτο που εφερε στο πανελληνιο. Μετα του αφαιρεσανε ωρες απο τις προπονησεις των νεανιδων, αφου στειλανε καποιες απο αυτες να προπονουνται με το γυναικειο. Στο τελος του φερανε εναν ειδικο να τον βοηθησει, καπελωνοντας τον. Και μετα μας λενε οτι παραιτηθηκε. Και ο εφορος φιλος του; Τον υπερασπιστηκε, μηπως παραιτηθηκε ασκωντας βετο; ΟΧΙ, γιατι ο κοουτς ειναι κυριος και δεν δεχεται πιεσεις για την δωδεκαδα! Γιατι ομως εφυγε; Οι γονεις δεν ηθελαν να φυγει, τα παιδια σιγουρα οχι.Το παραγοντικο τριο πρεπει να δωσει εξηγησεις στα παιδια κυριως αλλα και σε μας που πληρωνουμε! Τελικα η Ελλαδα δεν αλλαζει! Παντου οι ιδιοι βυζαντινισμοι! ΚΡΙΜΑ. Και μην ακουσω οτι φταιει καποια ηττα ή τα αποτελεσματα στο πανελληνιο, γιατι οταν στο τμημα των αγοριων γινεται κατι τετοιο δεν βλεπω να απολυεται κανεις!!! Και τωρα; Τωρα εχουμε ραντεβου στην πρωτη ηττα, γιατι τωρα ξερουμε πως λειτουργει: ηττα και απολυση. Οσο για τα τρια μεταλλια που πηρε ο κοουτς θα τα αφιερωσουμε στο παραγοντικο τριο, με την προσδοκια οτι αυτοι θα τα καταφερουν καλυτερα!!!!!
Υ.Γ. Φανταζομαι γελια που θα κανουν σε αλλες ομαδες με τα κατορθωματα του παραγοντικου τριου, στο μεσον της σεζον!!!!!!!

Θέμης είπε...

Τα παιδιά μας αυτήν την Κυριακή θα πάνε στην ΕΣΚΑΝΑ για να βραβευτούν. ΤΡΙΑ μετάλλια, χρυσό οι κορασίδες ( 7sec άτυχα χωρίς ευθύνη του κόουτς και θα είχαμε κρεμάσει το χρυσό στο πανελλήνιο) και χάλκινο οι πανκορασιδες και οι νεάνιδες.Και όλα χάρη στον Πέτρο. Από καρδιάς σε ευχαριστώ για αυτό το ωραίο και τίμιο ταξίδι που κάναμε, θα είσαι πάντα ο κοουτς της καρδιάς μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!! ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 Ή ΚΑΙ 3 ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΕΤΡΟΣ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΕΤΡΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΠΕΤΡΟΥ.ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ.Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΦΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΑ 2,5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ ΦΟΡΑΜΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ".ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια και μόνο του προηγούμενου κυρίου επικροτούν από μόνα τους ότι τόσα χρόνια υπήρχε συνεχής επικοινωνία ανάμεσα στο γυναικείο και στις υποδομές "...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ". Αυτό για να σταματήσει η γελοία καραμέλα ότι "φέραμε τον κ.Φουγκάζ για να συνδεθεί το γυναικείο με τις νεανίδες, που ήταν ασύνδετο". Όπως αναφέρθηκε και σε άλλο σχόλιο η απομάκρυνση του κόουτς ήταν προαποφασισμένη εδώ και καιρό.
Ο Κρόνος παλιά έτρωγε τα παιδιά του και ο Πανιώνιος τους προπονητές του (δεν είναι πρώτη φορά άλλωστε) με γελοίες δικαιολογίες της 1ας ήττας. Αν ήταν κάθε που έχανε ο Πανιώνιος από τις Εσπερίδες να διώχνουμε τον προπονητή τότε θα έπρεπε να έχουμε καταναλώσει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στην Ελλάδα (Οι εσπερίδες επιλέγουν παίκτες δεν μαζεύουν ότι βρεθεί μπροστά τους). Και το γυναικείο έχασε από τις Εσπερίδες και απλά επιβιώνει όπως όπως. Δεν διώξαμε όμως τον προπονητή !!!
Με την δικαιολογία αυτή όμως οι άνθρωποι σκιές αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο. Πριν 2 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι έφεραν τον κόουτς Πέτρο, τον δικό μας άνθρωπο, τον μεγαλωμένο μέσα στον Πανιώνιο μετα βαϊων και κλάδων. Και ο κόουτς τίμησε το συμβόλαιό του με το παραπάνω .... Πήρε ένα ανεκδιήγητο τμήμα παγκορασίδων και του έδοσε χάλκινο στο πρωτάθλημα, ένα τμήμα κορασίδων που είχε συνηθίσει στις ήττες και το οδήγησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πήρε παίκτριες του κούτσου-κούτσου μπόλ της προηγούμενης 20ετίας και τις έμαθε γρήγορο, σύγχρονο μπάσκετ, πήρε παιδιά απ΄την φύση τους συνεσταλμένα και τα έμαθε να αγωνίζονται και να διεκδικούν κάτω από πίεση και στρές. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ?
Αλήθεια τι τραγωδία προχθές τα παιδιά αυτά να κλαίνε για τον κόουτς / καθοδηγητή που χάσανε χωρίς αιτία στο μέσο της χρονιάς και δίπλα οι παράγοντες "σκιές" να απολαμβάνουν τη νίκη τους!!!!! Ίσως ελπίζουν σε κάποια θέση του πάγκου του γυναικείου. Ας είναι ....χαλάλι τους. Ας δούμε τώρα πως θα μπαλώσουν τα αμπάλωτα για να πορευτεί όπως όπως η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ας καθήσουν (μαζί με τους υποτιθέμενους φίλους του) στον πάγκο να απολαύσουν τους κόπους του κόουτς Πέτρου που πιστεύω ότι θα κρατήσουμν μέχρι τα λίγα επόμενα παιχνίδια.
Να είσαι καλά Πέτρο και Χίλια ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες για τα παιδιά μας.
Για τους υπόλοιπους .....ΝΤΡΟΠΗ κύριοι ....αν έχει μείνει έστω και λίγη.

ΠΑΝΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

afto pou kserona leo ego eine:coach 8a seagapame gia panta ,8a mas lipsis poli alla 8a prospa8isoume na sinexisoume ki xoris esena ......se euxaristoume poli pou mas ema8es mpaskeeetttt!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΑΣ.ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ....ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ......ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΟΜΑΔΑ........ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ..... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.........................................

Ανώνυμος είπε...

Ετσι γινετε παντα όταν οι παραγοντες θέλουν να κανουνε και τους προπονητες .Δυστυχως για την διοικουσα επιτροπη και τα ανδρεικελα διπλα τους πεσανε σε προπονητη που δεν μασαγε απο τετοια .Ας συνεχισουν με τους δικους τους αυτους που περνουν την εντολη πριν ξεκινησει το παιχνιδι.

Μιχάλης είπε...

Σύμφωνα με όσα μου είπε μέλος της διοικούσας επιτροπής ο κ.Αναγνωστόπουλος δέχτηκε τη συνεργασία με τον κ.Χουγκάζ (πρώτος προπονητής ο ίδιος), αλλά μετά την προπόνηση της Δευτέρας, ουσιαστικά ανακαλώντας την απόφασή του στο συμφωνηθέν προπονητικό σχήμα αποχώρησε και δεν έδωσε το παρόν ούτε και στην προπόνηση της Τρίτης.
Αυτό το κείμενο γράφτηκε για να δοθεί και η άποψη της διοικούσας επιτροπής στο θέμα παραίτησης-απόλυσης του πρώην πλέον προπονητή των νεανίδων.
Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός απλά καταγράφω τα γεγονότα έτσι όπως μου τα εκμυστηρεύτηκαν οι δύο πλευρές.
Για το καλό της ομάδας και την ψυχική γαλήνη των κοριτσιών μας ας ελπίσουμε από δω και πέρα να υπάρξει ηρεμία στο μπασκετικό τμήμα, απαραίτητη για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται

Ανώνυμος είπε...

προπονητης ο Λοξας...ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Mixali vgale kamia fotografeia Kai ase ti sou eipan apo ti dioikisi!! Tromeri dioikisi k paniwnioi eel? A k Kati ton coach tin triti kapoios pseytoparagontas tou eipe na min erthei na kanei proponisi!!! Pou einai oi pseytoparagontes oloi? Eiste oloi Mia aidia k misi perastika!!!!!
Alexandros

Ανώνυμος είπε...

Eλεος Μιχαλη με τα ψεματα που γραφεις .Προσπαθεις να σπιλωσεις εναν ανθρωπο που ηταν κυριος σε όλες τις ομαδες που δουλεψε. Δεν πειραζει οι δηθεν πανιωνιοι αυτοι που διαλυσανε και το ποδοσφαιρο μαζι με αυτους που μπαινουν τσαμπα στα γηπεδα και δεν εχουν δωσει ουτε ενα euro για το πανιωνιο να συνεχισουν το εργο τους.Βαρεθηκαμε τους δηθεν.

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλη ντροπη, ντροπη και παλι ντροπη με αυτα που σου λεει η διοικουσα επιτροπη και γραφεις

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η αορατη διοικουσα επιτροπη. Ονοματα δεν εχει?

elarepanionares είπε...

Ο Μιχάλης κι εγώ είμαστε υποχρεωμένοι για την ενημέρωση και μόνο να αναρτούμε ότι μας εμπιστεύονται οι δύο πλευρές αυτού του άδικου(για όλους) "μπρα ντε φερ" που γίνεται εδώ και μερικές μέρες στο μπλόγκ. Επαναλαμβάνω ΜΟΝΟ για την ενημέρωσή σας. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να διαλέξω στρατόπεδο. Αλλά εγώ ούτε παράγοντας είμαι ούτε γονέας αθλήτριας. Για το καλό της ομάδας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το κάνω. Και όσο για διάφορα σχόλια περί ντροπής που γράφονται θα ήταν χρήσιμο ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ να βοηθήσετε να "ξεπλυθεί"...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ(ΜΗΠΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???).ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ ΚΡΥΦΤΗΚΕ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ COACH TO ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ.ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ BLOGGAKI.

Μιχάλης είπε...

Διοικούσα επιτροπή:
Γιώργος Κωνσταντινίδης και Παναγιώτης Λόξας

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΙΧΑΛΗ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,Ο ΛΟΞΑΣ,Ο ΤΕΤΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

+ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΤΕΝΕΣ +ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.....Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ....ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ...ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Μιχάλης είπε...

Στην επικοινωνία που είχα στις 10 μ.μ. με τον κ.Αναγνωστόπουλο, μαθαίνω (και σας το μεταφέρω) ότι στις 6 μ.μ. της Τρίτης ο κ. Λόξας τον πήρε τηλέφωνο και του ανακοίνωσε την απόλυση αλλά και να μην πάει στο γήπεδο ούτε για να χαιρετήσει τις παίκτριες.

Συμβάντα:
1) Στις 12/1/2011 το μεσημέρι αναρτήθηκε η «είδηση» της απόλυσης του προπονητή των νεανίδων. Μέσα σ’ όλα ανέφερα τα εξής:
«…Επικοινώνησα με τον κ.Αναγνωστόπουλο και μου επιβεβαίωσε την απόλυση του και όχι την παραίτηση, όπως μας είχαν πληροφορήσει….»
«…Αλλά διαφωνώ για την αλλαγή προπονητή στη μέση της περιόδου, όταν η ομάδα πάει καλά. Και όταν έχεις προπονητή έναν από τους καλύτερους στο χώρο του μπάσκετ…»

2) Στις 13/1/2011 το βράδυ αναρτήθηκε ως σχόλιο η «άποψη» της Διοικούσας Επιτροπής, (την οποία επιτροπή αναφέρουν και οι εφημερίδες που λαμβάνουν και δελτία τύπου). Στο κείμενο αναφέρω:
«…αποχώρησε και δεν έδωσε το παρόν ούτε και στην προπόνηση της Τρίτης. Αυτό το κείμενο γράφτηκε για να δοθεί και η άποψη της διοικούσας επιτροπής στο θέμα παραίτησης-απόλυσης του πρώην πλέον προπονητή των νεανίδων…»

3) Αργότερα έβαλα και ένα σχόλιο απαντώντας στον «ΑΝΩΝΥΜΟ ώρα 10:14» με τα ονόματα της περιβόητης Διοικούσας Επιτροπής. Συνολικά το όνομα του κόουτς αναφέρθηκε τρεις (3) φορές και όχι 10!!!

4) Το μέλος της επιτροπής που μου έδωσε την «είδηση» ήταν ο κ.Λόξας.

5) Δεν ήξερα ότι στην επιτροπή ήταν και ο Θανάσης Τετενές και ο Θοδωρής Κοκκινάκης. Το αναφέρει ο "Ανώνυμος ώρα 11:57 και 12:03".


Και τώρα τα σχόλια μου:
Υπάρχει το γεγονός. Έφυγε ο προπονητής. Τον απέλυσαν ή παραιτήθηκε; Υπάρχουν 2 απόψεις από τις δύο πλευρές. Έγραψα και τις δύο. Θα κατηγορηθώ γιατί δεν έκανα καλά τη δουλειά του "δημοσιογράφου"; Δεν είμαι δημοσιογράφος, απλά μεταφέρω τα γεγονότα όπως τα βλέπω ή τα ακούω. Αν ήμουν δημοσιογράφος θα έγραφα: «από πληροφορίες που έχουμε και μπλα και μπλα και μπλα… έγινε αυτό και αυτό…». Εγώ σας έγραψα αυτά που άκουσα (δυστυχώς δεν ήμουν παρών στα γεγονότα) όπως τα βίωσαν οι δυο πλευρές. Δεν είδα όμως κανέναν που ήταν εκεί να μας γράψει τι ακριβώς έγινε. Με κατηγορεί ο «ανώνυμος ώρα 9:41» πως γράφω ψέματα και προσπαθώ να σπιλώσω έναν άνθρωπο κλπ. Ενώ ο «ανώνυμος ώρα 10:14» ρωτάει αν φοβόμαστε (ποιόν;) να κλείσουμε το «BLOGGAKI».
Αν ο κ. Λόξας μου είπε ψέματα δεν το γνωρίζω. Αν έγιναν φασαρίες ούτε αυτό το ξέρω.

Και επειδή δεν κρύβομαι θα σας γράψω τι πιστεύω για όλη την ιστορία:
Ο προπονητής κακώς απολύθηκε. Είναι από τους πλέον άξιους και ικανούς στο χώρο με πάρα πολλές επιτυχίες.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Ti παει να πει ο Πανιωνιος ειναι πανω απο όλα.Ο Πανιωνιος δεν ειναι κατι αυλο.Διοικειται απο ανθρωπους οι οποιοι σχεδον παντα και ιδιαιτερα στο ποδοσφαιρικο τμημα βαζανε τον εαυτο τους πανω απο όλα.Με το παραμυθι ειμαστε όλοι Πανιωνιοι και δουλευουμε για το καλο της ομαδας διαλυσανε όλα τα τμηματα.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο Μιχαλη ,το θεμα τελειωνει εδω,,,καλη συνεχεια στο blog!Ευχαριστουμε για την ενημερωση που δινετε για τους αγωνες!

Ανώνυμος είπε...

το γυναικειο εχει παρει πρωταθλημα,μια 2η θεση,μια 6η και μια 7η και ειναι τωρα στη 5η θεση-οι νεανιδες εχουν προκριθει 2 φορες σε πανελληνια πρωταθληματα και εχουν παρει τη 3η θεση ,οι κορασιδες πηγαν περσι στο πανελληνιο πρωταθλημα,η Σπανου ειναι τι Νο 1 ταλεντο με υποτροφια στην Αμερικη -η Καβασιλα και αυτη με υποτροφια στην Αμερικη.....για ποια διαλυση μιλαμε????????

Ανώνυμος είπε...

ελεος με τη καραμελα με τη Σπανου η οποια δεν εφυγε στην αμερικη μονο για σπουδες αλλα και για αλλο λογο τον οποιο μπορει να το μαθει καποιος ρωτωντας την ιδια. Και απο ποτε η Καβασιλα η οποια ηρθε περυσι μαθαινοντας μπασκετ στις Εσπεριδες με το προπονητη που διωξαμε γινετε σημαια μας? Ειναι τυχαιο που φυγανε και οι δυο για Αμερικη? Στο ελληνικο γυνακειο μπασκετ σε ενα πρωταθλημα που το 80% των παικτριων εχει να πληρωθει μηνες σε ενα επιπεδο που καθε χρονο γινεται χειροτερο το να χαιρομαστε γιατι τις παραπανω θεσεις ειναι για γελια. Τι να πουν τοτε οι Εσπεριδες , τα Λιοσα, ο Αθηναικος που τα εχουν σαρωσει όλα σε όλα τα τμηματα. Αφηστε παιδια τα παραμυθια και καλο ειναι που και που να κανουμε αυτοκριτικη δεν κανει κακο.Ο Τσακιρης τελειωσε πια και ετσι τα χρηματα που υπηρχαν στη γυναικεια ομαδα που πηρε το πρωταθλημα τελος. Δουλεψτε τα μικρα τμηματα και αφηστε τα κολιτιλικια με τους πατερες παραγοντες , τους εφορους που το παιζουν πανιωνιους και τους προεδρους που φτιαχνουν ομαδες για να παιζουν οι φιλες τους.

Ανώνυμος είπε...

oust....paniwnios....ola ta alla den mas endiaferoun!

Ανώνυμος είπε...

το θεμα εξαντληθηκε....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.......ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΗΚΙΑ ΕΝΝΟΩ.ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑΤΕ.....ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ,ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΗΜΙΟΘΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ....ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Πέτρος είναι κύριος και δεν επηρρεάζεται! Αν ξερεις καποιο παιδί που έπαιζε χωρίς να το αξίζει πες όνομα αλλιώς μαζέψου εσύ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ομάδα διοίκησης καλό θα κάνει να παραδειγματιστεί από την σοβαρότητα και συνέπεια της επιτροπής των αντρικών υποδομών, που εμπιστεύθηκε τους προπονητές και προχωρεί μεθοδικά. Ας κάνει σωστά τη δουλειά της και ας αφήσει στην άκρη τα νταηλίκια του τύπου "πάρτε το χαμπάρι και ξεβολέμματα". Κανένας δεν ήταν βολεμμένος με τον Πέτρο και σε κανένα δεν χαρίστηκε μέσα στο γήπεδο. Όλοι αυτοί που γράψανε υπέρ του κόουτς Πέτρου, και είναι πολλοί, το έκαναν γιατί 2 χρόνια εκτίμησαν την ποιότητα της δουλειάς του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και όχι από κολλητηλίκια. ΤΕΛΟΣ

ΠΑΝΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Eσυ που λες τα παραπανω ψεματα γιατι δεν πας να τα πεις και στο Κωνσταντωνη που διοικει την ομαδα κορασιδων και τρεμετε όλοι να του μιλησετε. Αντε καληνυχτα μιζερα πανιωνακια.Αφηστε το coach Petro στην ησυχια του.Αυτος θα βρει το δρομο του όπως τον βρηκε παντα.Αρε Ψωμιαδη που θελετε όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΦΙΛΕ..ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΗΚΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΗΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ....ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ???ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΒΛΕΚΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ.ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΩΣΤΑ..ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ..........

Ανώνυμος είπε...

O RIZOS KATAPIE TH GLVWSSA TOU MAGKES................

Ανώνυμος είπε...

κανετε λες και εφυγε ο ομπραντοβιτς..δεν ηθελε λεει να τον τσεκαρεο ο χουγκαζ...ε τον πουλο λοιπον ποιος νομιζε οτι ηταν

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΚΙΔΕΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Μ.... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ .........ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

eseis oi 5 sugkekrimenoi goneis pou synexizete kai grafete,an exete ta arx....grapste kai to onoma sas .
(big brother is watching you)!!!!!

elarepanionares είπε...

Τέρμα τα ανώνυμα σχόλια.
Το επίπεδο συζήτησης το φτάσατε τόσο χαμηλά που άλλο δεν πάει. Υπάρχουν φόρουμ για τα αποθημένα σας. Βρίστε εκεί όσο θέλετε, εδώ ενημερώνουμε του Πανιώνιους και όσους θέλουν να ενημερωθούν για τον Πανιώνιο. Στο μπλογκ αυτό μπαίνουν και όλες οι παίκτριες (και κορασίδες - νεάνιδες) και είδαν τα χάλια μας.

Πολύ γέλιο έπεσε όταν ανώνυμος έκανε κριτική για την ανωνυμία των άλλων...