.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μπάσκετ νεανίδων - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - 4ος αγώνας

ΑΓΕ Χαλκίδας - Πανιώνιος: 43-42


τα δεκάλεπτα: 8-8, 12-18, 29-29, 43-42


Πανιώνιος (Κούτσης): Καψάλη, Λόξα 9(1), Μηνά 2, Τσιαδή 4, Γιαμπάνη 11, Σαλιάι 10(1), Κολώνια, Νεστορίδη, Γρηγορίου 2, Ερμείδου, Χατζημιχάλη 4


. Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Το μετάλλιο αυτή την ώρα φαντάζει μακρινό. Συνεχίζουμε όμως, όλα θα κριθούν την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος. Άς ελπίσουμε ο Ιστορικός να το σφίξει στο χέρι του...

Μιχάλης είπε...

Μετά από τα 2 άλλα αποτελέσματα της ημέρας, ο νικητής του αγώνα Πανιώνιος-Απόλλων Πτολεμαΐδας της τελευταίας ημέρας παίρνει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Όπως και τα άλλα δυο παιχνίδια θα κρίνουν το μεν ΔΑΣΑΛ-Χαλκίδα την πρώτη θέση, το δε Αχαγιά '82-Άρης την πέμπτη.
Τα κορίτσια άξιζαν και κάτι περισσότερο αλλά ο αρχικός στόχος για ένα μετάλλιο δεν χάθηκε και νομίζω πως θα το καταφέρουν.
Ναι φίλε Γιάννη και πανιωνάρες που μας παρακολουθείτε στο μπλογκ αυτό, θα γυρίσουμε στην Αθήνα με το μετάλλιο. Πρέπει και είναι δίκαιο για τη Μαρία την Ειρήνη τη Ζέφη τη Χαρά τη Βασιλική τη Σοφία Γ. την Κλαίρη την Ελένη την Ιωάννα την Αλεξάνδρα την Αφροδίτη και τη Σοφία Ε.
Αλλά και για όλους τους άλλους που βοήθησαν την ομάδα να φθάσει στις έξι καλύτερες στην Ελλάδα.
Συγχαρητήρια και σε όσους γονείς ακολούθησαν την ομάδα και έδωσαν βροντερή παρουσία στο φιλόξενο κλειστό της Ιωνίας. Με μπαλόνια σημαίες φωνές συμπαραστάθηκαν στα κορίτσια τους (μας).

Και κάτι ακόμα. Η εφημερίδα "Αυριανή-Μακεδονίας-Θράκης" στο αθλητικό ένθετο (μαζί με τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης) κάθε μέρα αναφέρει για την παρουσία των οπαδών της ομάδας μας με θετικά σχόλια.