.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - 21η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: 83-69 


τα δεκάλεπτα: 24-15, 44-33, 60-47, 83-69

Πανιώνιος (Παππάς) Αξιοπούλου 12 (2), Σαλιάι 2, Τζόνσον 16 (1), Παπαμιχαήλ 15, Μίλκοβα 12, Τασουλή 10 (2), Γιαννακοπούλου 2.
Στον πρώτο γύρο: Πανιώνιος - Παναθηναϊκος: 84-72
Με το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα μας τελειώνει το πρωτάθλημα μάλλον στην τέταρτη θέση, εκτός αν ο Παναθηναϊκός χάσει στην τελευταία αγωνιστική από τον Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη.
ευχαριστούμε τον Τάκη για την ενημέρωση

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα από αθλητική εφημερίδα:
"...Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε ένα φοβερό ματς με απίστευτη ατμόσφαιρα στην εκρηκτική και κατάμεστη Λεωφόρο 83-69 τον Πανιώνιο, που μπορούσε να αποφύγει το μοιραίο αλλά αρχικά οι διαιτητές επηρεάστηκαν από τη δαιμονισμένη ατμόσφαιρα και έδωσαν όλα τα καθοριστικά σφυρίγματα υπέρ των "πρασίνων", ενώ με το σκορ 81-69 ο Πανιώνιος δε μελέτησε σωστά την κατάσταση, αφού θα ευνοούνταν στην τελική ισοβαθμία στο συνολικό γκολ αβερέιτζ (είχε νικήσει κι αυτός με 12 π.) και υπέπεσε σε ελεγχόμενο επιθετικό φάουλ της Τζόνσον, ενώ του αρκούσε απλώς να κρατήσει τη μπάλα...."
τι άλλο να πούμε;;;
Αν ισχύουν αυτά που διάβασα, χάσαμε την ευκαιρία για την τρίτη θέση μόνοι μας. Με Αθηναϊκό (0-2 νίκες) το χάνουμε και θα παίξουμε για την 3η θέση με τον ηττημένο του ζευγαριού Εσπερίδες-ΠΑΟ (0-2). Μάλλον με Εσπερίδες, δηλαδή αντί στα ημιτελικά θα παίξουμε σε αγώνες για την τρίτη θέση!!!
1-1 στις νίκες και με τις δύο ομάδες...

elarepanionares είπε...

Εσπερίδες Παναθηναϊκός έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα.