.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Απολογισμός σεζόν 2011-12

Τελείωσε άλλη μια σεζόν για τον Ιστορικό.
Βαρύ το πέπλο της οικονομικής δυσπραγίας, κάλυψε όλα τα τμήματα.
Ευτυχείς που είδαμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ τους παίδες στο μπάσκετ.
Δυστυχείς που νοιώσαμε τον υποβιβασμό τριών τμημάτων (βόλεϊ ανδρών - γυναικών, πόλο γυναικών).
Πολύ καλή σεζόν για το ανδρικό, αναπάντεχα καλή σεζόν για το γυναικείο μπάσκετ.
Στο ποδόσφαιρο ψάχνουμε να βρούμε (όπως και άλλες ομάδες) λόγο ύπαρξης στα "ομιχλώδη" τεκταινόμενα.
Τελειώνοντας αυτόν τον σύντομο (να μην σας κουράζω) απολογισμό θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Τους Θέμη Ερμείδη, Νίκο Φραγιόγλου, Θοδωρή Κοκκινάκη, Τάκη Χρυσοχόου, Τάκη Κολώνια, τον Κλέαρχο, τον Γιώργο Ανδρειωμένο, και τον Αλέξη Μιχαηλίδη που μας ενημέρωναν για αποτελέσματα διαφόρων τμημάτων του συλλόγου και μας τιμούσαν με τα σχόλια τους στο μπλογκ μας.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον φίλο μας Σταύρο Νεστορίδη, του οποίου η βοήθεια στο στήσιμο του elarepanionares.gr υπήρξε καταλυτική.
Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και να χαιρετήσω, την οικογένεια Δαλαρίδη που βρίσκεται πάντα κοντά στον Πανιώνιο (Αντώνη, Κώστα, Πέτρο, Βίκυ, Εύη) τους Βαγγέλη, Παναγιώτη, Βαγγέλη στο κλειστό, τον Στέλιο και τον Άκη της Κ.Α.Ε, τον Γιώργο στο Βαρίκας, τον Θέμη, την φίλη μας Αναστασία, και φυσικά το τμήμα βόλεϊ που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας βραβεύσει.
Αλέξη Χατζηδάκη είσαι μαζί μας.
Καλό καλοκαίρι - τα λέμε Σεπτέμβρη.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

4 σχόλια:

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είπε...

Αδέρφια ευχαριστώ πολύ για τα κοπλιμέντα σας ειλικρινά δεν έκανα τίποτα το ξεχωριστό.Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους σας ,όπως και στους αθλητές,-ιες και οικογένειες τους καλά κουράγια.Αν μείνω τελικά Ελλάδα τα λέμε απο Σεπτέμβρη αλλιώς μόνο απο αυτό το μονοπάτι...Γερά Πανιωνάρες

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είπε...

Συγνώμη για την νέα παρέμβαση,απλά μόλις τώρα πληροφορήθηκα απο το σαιτ μεγάλης αθλητικής εφημερίδας,σύμφωνα πάντα με στήλη της ¨Hurriyet¨(τουρκική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας)οι αρχές της Σμύρνης θα γκρεμίσουν το γήπεδο που έπαιζε ο Ιστορικός!!!!Ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ας μαζέψουμε υπογραφές να μη γίνει κάτι τέτοιο,άραγε τι λέει ο νέος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ?Μιχάλη μας σίγουρα το θέμα είναι λεπτό,διασταύρωσε τα δεδομένα και πές μας πως έχουν τα πράγματα,αν δεν σου κάνει κόπος.

Θέμης είπε...

Νομίζω τον δρόμο μας τον έδειξε το τμήμα βόλεϊ Πανιωνίου, θέλω να πιστεύω ότι και το τμήμα των ακαδημιών του μπάσκετ θα τιμήσει με κάποιο ανάλογο βραβείο την επομένη χρονιά σαν πολύ μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης σε δυο "τρελούς" ρομαντικούς!!!!!!!!!!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι Γιάννη και Μιχάλη,

Φέτος αποφασίσαμε, με την Αλεξάνδρα, να αποχωρήσουμε από τον Πανιώνιο και να συνεχίσουμε το μπάσκετ σε άλλα μετερίζια.
Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνώρισα και συνεργαστήκαμε για το καλό του Συλλόγου που τόσο αγαπήσαμε, η Αλεξάνδρα, η Αγγελική και εγώ.

Στον Πανιώνιο περάσαμε 3 όμορφα χρόνια και γνωρίσαμε υπέροχες στιγμές και πολύ καλους ανθρώπους, γονείς συναθλητριών της κόρης μας, και ανθρώπους του Basket.

Ο Πανιώνιος θα είναι για πάντα στην καρδιά μας και θα τον παρακολουθούμε από κοντά.

Συνεχίστε την αγαστή και αφιλοκερδή προσπάθειά σας που απορρέει από την αγάπη για τον Πανιώνιο.