.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - Κάρτα διαρκείας 2012-13


Το τμήμα του Γυναικείου Μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. κυκλοφόρησε κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
Το τμήμα που μας χάρισε το πρώτο Πρωτάθλημα της ιστορίας μας, εξακολουθεί να αγωνίζεται στην Α1 και χρειάζεται την στήριξη όλων.
Οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ και μπορείτε να τις προμηθευτείτε στην γραμματεία των Ακαδημιών του Μπάσκετ καθώς και στην Μπουτίκ του συλλόγου.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ??ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ??ΗΡΘΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ??ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ??ΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ?ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΤΤΕΣ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΧΩ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΕΙ??ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ