.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - 1η αγωνιστική

Αθηναϊκός - Πανιώνιος: 102-31

Τα δεκάλεπτα: 26-7, 47-12, 75-19, 102-31

Πανιώνιος(Τόλιας): Ερμείδου, Ηλιάδη 2, Σαλιάι 2, Μπάμπη, Δημητρίου, Ρίζου Χ., Στεριοπούλου 2, Ρίζου Κ, Γιαμπάνη 20(1), Γρηγορίου 5(1), Κόντρα.


Ευχαριστούμε τον Θέμη για την φωτογραφία

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη βαριά ήττα, κρίμα αλλά μεγάλη εμπειρία και ελπίζω ο κόουτς να μπορέσει να τις κάνει να καταλάβουν πόσο σπουδαία είναι τα κορίτσια και να τις βοηθήσει να συνεχίσουν να παλεύουν και να βελτιώνονται!

Η Ενίσα δεν έπαιζε;

Μιχαηλίδης Αλέξης είπε...

Kαλησπέρα φίλε ανώνυμε η Ενίσα προφυλάχτηκε απ ότι καταλάβαμε όλοι,για τα παιχνίδια με ομάδες όπως ο Αρης,η ο Ολυμπιακός Βόλου...Υπάρχει τρομερή θλίψη γιατί ο Ιστορικός με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι ομάδα καθαρά Α2...Υπάρχει το πρόβλημα το οικονομικό που ταλανίζει τους πάντες,όμως λίγη τσίπα απο τις δήθεν μεταγραφές πού έκανε ο σύλλογος,είναι κυήματα της φαντασίας ή απλά ανακοινώθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις..Οχι άλλα ψεύδη,η πολιτική που χτίζεται πάνω σε κινούμενη άμμο βυθίζεται,φτάνει πιά ο εμπαιγμός,ο Πανιώνιος είναι τεράστιος απλά κατα καιρούς άνθρωποι που πρόσφεραν τη ζωή τους,λοιδωρήθηκαν όπως ο Μάκης ο Δενδρινός,στο άνδρικό..Ντροπή μας διότι αν ο σύλλογος στηρίζονταν σε δικούς του ανθρώπους όπως τότε με το αξέχαστο Μαρίνο, τώρα ίσως να μην ασελγούσαν στο πτώμα του δήθεν γυναικείου μας....Ημαρτον και εμείς ψάχνουμε μετα θάνατον ζωή!!!.Σήμερα μόνο η Γιαμπάνη στάθηκε,και τα άλλα είναι αξιόλογα κορίτσια απλά στις ηλικίες τους όχι Α1 του 2012 ..

Ανώνυμος είπε...

τωρα μιλατε σοβαρα????

elarepanionares είπε...

Φίλε Αλέξη, θα θέλαμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να σε ενημερώσουμε:
1ον. Η Ενίσα δεν έχει βγάλει ακόμα δελτίο.
2ον. Η Δάφκου θα είναι αγωνιστικώς παρούσα στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής εναντίον της Τερψιθέας.
3ον. Τζανή και Τζιάτα θα ενσωματωθούν σύντομα στην ομάδα.

elarepanionares είπε...

Το παρακάτω σχόλιο έχει σταλεί στο μπλογκ στις 8 Οκτωβρίου 2012 9:34 μ.μ.. Επειδή διεγράφη εκ παραδρομής, το δημοσιεύουμε ζητώντας την κατανόηση του ανώνυμου φίλου μας.

Φιλε ΑΛεξη βιαστηκες να κανεις κριτικη για το ροστερ της ομαδας.Οπως μας εξηγουν οι φιλοι μας οι Πανιωναρες ,συμφωνα με το πλανο της διοικησης υπαρχει σχεδιασμος με Τζιανη και Τζιατα οποτε οχι μονο δεν θα κινδυνευσουμε αλλα τα παιδια θα παιξουν και ποιοτικο μπασκετ,εν αντιθεσει με το περσινο ροστερ που με δυσκολια πηραμε τη 3η θεση.Θα δοθει η ευκαιρια σε ολα τα κοριτσια της γυναικειας ομαδας να παιξουν καλα το pick & roll!αρα φιλε κανε λιγο υπομονη και απο το Σαββατο αρχιζουν οι νικες!