.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - 5η αγωνιστική

Αστέρας Εξαρχείων - Πανιώνιος: 94-57 

τα δεκάλεπτα: 30-10, 50-23, 66-37, 94-57

 Πανιώνιος (Τόλιας): Ερμείδου 14(3), Ηλιάδη, Σεμανιάκου 16, Γιαμπάνη 11, Μπάμπη, Στεριοπούλου 2, Δάφκου 10, Τζανή, Τζιάτα 4.


στο 4:15 του α' δεκαλέπτου είχαμε διακοπή του αγώνα λόγω "εισβολής" ενός τετράποδου στο παρκέ για 2 λεπτά περίπου
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Magkes tou ginaikeiou basket (arage poioi eiste?) n paramutha teleiwse...ta apotelesmata irthane...mesa se ena mina omades pou akougan PANIWNIO kai to thewrousan nikn an exanan me 10 pontous mas exoun dialusei...o sofos laos mas leei :h o gialos einai stravos n'strava armenizoume...epeidn loipon o gialos "paniwnios" einai PANTA sth thesi tou anarwthikate oloi eseis pou to pate to megalo karavi pou exei dwsei to monadiko prwtathlima ston ISTORIKO...exete kryftei entexnws pisw apo ta "lamogia" ,dimiourgisate mia xamiln nefwsnews siskwtisn kai voleutikate pisw apo dikaiologies tou tupou paralavame xaos....Omws kathreftis gia olous einai ta apotelesmata mesa sto gipedo,ekei pia kaneis den mporei na kruftei,osn paramutha kai an pei...."tsamba magkes"!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι κορώνες αλλά με 1 εκατομμύριο χρέος πρώτο μέλημα είναι η επιβίωση και ας γίνονται λάθη και ας υπάρχουν τρικλοποδιές.

Ανώνυμος είπε...

Με τις "τζάμπα μαγκές" και την ανωνυμία είναι ωραίο να κάνεις κριτική. Όλα στο φως είναι και κανείς δεν κρύβεται. Ας έρθει λοιπόν ο παραπάνω "κύριος" αφού κόπτεται για τον Ιστορικό και το πρωτάθλημα να δει το ταμείο με τα χρέη και την καμμένη γή που έχει μείνει πίσω και μετά να μιλάει.
Από την αρχή της σαιζόν η πορεία της ομάδας ήταν γνωστή και ποτέ δεν κρύφτηκε από κανένα ούτε ωραιοποιήθηκε. Αυτή είναι η ομάδα και χάνει αλλά χανει έντιμα στο παρκε χωρίς να χρωστάει της "μιχαλούς" και είναι γνωστό ότι στις ήττες και στις δυσκολίες όλοι οι "φίλοι" εξαφανίζονται. Αντί λοιπόν να κάνουν κριτική της πυρκαϊάς οι εν λόγω κύριοι (η Ελλάδα χάνεται - βαρκούλες αρμενίζουν), αν αγαπάνε την ομάδα και δεν τα λένε αυτά γιατί χάσαν το λουφέ, ας έρθουν κοντα να τη στηρίξουν.
Με σύνεση και ομόνοια θα έρθουν πάλι καλές μέρες. Ο Πανιώνιος έχει περάσει χειρότερα και πάντα τα βγάζει πέρα. Πιθανότατα θα πέσει κατηγορία αλλά με ψηλά το κεφάλι και όχι τάζοντας χρήματα χωρίς αντίκρισμα για να έρθουν ονόματα, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες. Θα ορθοποδήσει και πάλι γιατί υπάρχει αξιοπρέπεια και εντιμότητα και όχι λαμογές.

Ο ΠΑΝΙΩΝ
(οι περισότεροι με γνωρίζετε)

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμοι και ΠανιωνΑνωνυμε ,εμεις σαν φιλαθλοι θελουμε να βλεπουμε να πηγαινει καλα η ομαδα,μη μπερδευομαστε ,το ΠΟΛΟ φετος πηρε ΖΑΧΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΘΩΜΑΚΟ ενω η ιδια διοικηση για γυναικειο πηρε ΤΖΙΑΤΑ και ΤΖΑΝΙ...Να τη στηριξουμε την ομαδα..αλλα οι κινησεις που εγιναν δειχνουν το αυτονοητο,οτι δεν υπηρχε κανενας σχεδιασμος!!!

Unknown είπε...

Ποσα χρηματα παιρνουν μηνιαιως οι δυο πολιστες;
Η Τζανη δεν παιρνει καθολου χρηματα και η Τζιατα 200€.Οπως ολοι ξερουμε καλα ολα ειναι θεμα χρηματων.Οπως οταν πηραμε το πρωταθλημα.Θυμαστε τι προυπολογισμο ειχαμε;
Οποιος λοιπον θελει να βλεπει καλυτερες παικτριες ας φερει κανεναν χορηγο.
Ή ας πληρωσει καποιο απο τα περυσινα και προπερυσινα φεσια.
Αφηστε λοιπον τις εξυπναδες και καντε κατοχρησιμο για το τμημα.Κριτικη τετοιου ειδους δεν βοηθαει κανεναν..

Ανώνυμος είπε...

to polo poios to plirwnei?