.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Βόλεϊ γυναικών - Πρώτη συγκέντρωση για την σεζόν 2013-14

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος βόλεϊ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Το παρόν έδωσαν οι: Θάνος Θανέλλας(προπονητής), Τάκης Χρυσοχόου(έφορος τμήματος), Φραγιόγλου Νίκος(έφορος τμήματος), Νίκος Καπάτος(υπεύθυνος τμημάτων βόλεϊ), Μένη Μιχαηλίδου(προπονήτρια κορασίδων, νεανίδων), Πάνος Τσελέντης, το τιμ του panionianea.gr, o Κώστας Λιαρομμάτης, ο Χρήστος Βαρατάσης(γυμναστής), ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ. Βασίλης Τσάβαλος και οι αθλήτριες:

Άννα Μαρία Δελατόλα(Α), Μαριλένα Σαγάνη(Κ), Μαρία Αναγνωστοπούλου(Κ), Αγγελική Οικονομάκη(Δ), Αντιγόνη Τσουμήτα(Κ), Τατιάνα Δαρλάση(Α), και οι νεαποκτηθείσες αθλήτριες:

Ζωή Τουρνάκη(Α), Σοφία Καραθανάση(Α), Άννα Μαρία Κουντουρά(Λ), Δανάη Μουρατίδη(Π), Αντριάνα Παβελή(Α), Ελευθερία Ρήγα(Π).

Η νεαποκτηθείσα αθλήτρια Κωνσταντίνα Γάτου(Α-Δ) και η Ντίντα Νάστου(Α-Λ),θα ενσωματωθούν αργότερα στην ομάδα.

Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική στο τμήμα του συλλόγου μας που σε μια "ολάνοιχτη αγκαλιά" χωρά αθλήτριες και πιστούς φιλάθλους.
Η ομάδα μας περιμένουμε να "ανοίξει τα φτερά της" στο νέο πρωτάθλημα και να "πετάξει" στον ένα και μοναδικό προορισμό, στην επιτυχία.
Θα έχει σίγουρα την αμέριστη συμπαράσταση από τους διοικούντες αλλά και τους οπαδούς της.
Με "ανοιχτό πνεύμα" και μεθοδικότητα στην δουλειά θα "ανοίξει νέους ορίζοντες".





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!


Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: