.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μπάσκετ γυναικών - Αλλαγή προπονητή


Ανακοινώθηκε επισήμως η παραίτηση του προπονητή μπάσκετ γυναικών Μάριου Δεσποτάκη και η πρόσληψη του Κώστα Μελέτη από την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος:

" Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει οτι νέος προπονητής του τμήματος μπάσκετ γυναικών είναι ο Κώστας Μελέτης. 

Αποδεχόμενοι την απο 12/3 παραίτηση του Μάριου Δεσποτάκη, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ γυναικών και νεανίδων του συλλόγου μας. "

Και εμείς από τη δική μας πλευρά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μάριο Δεσποτάκη για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου μας, να καλωσορίσουμε τον Κώστα Μελέτη και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

3 σχόλια:

Unknown είπε...

POLY KALI H PROSFORA TOY.LIGO AKOMA KAI UA PEFTAME.
KAI MOLIS EIDE TA DYSKOLA EFYGE.
STIS NEANIDES POY EIDATE THN PROSFORA TOY?
TON EIDATE ESEIS SE KANENA MATS?AFTOS DILOSE EPISHMA OTAN HRUE OTI UA ASXOLIUEI ME TIS MIKRES MAS POY EINAI TO MELLON TOY SYLLOGOU.
ANTI NA TO KANEI TIS EIRONEYOTAN.

elarepanionares είπε...

Πάγια τακτική του μπλογκ μας είναι να δίνουμε τις ειδήσεις όπως έχουν, είτε αυτές είναι αποτελέσματα αγώνων είτε ανακοινώσεις του συλλόγου.

Τα θέματα της παραίτησης του Μάριου Δεσποτάκη και της προσφοράς του, καθώς και της αποχώρησης του Νίκου Τόλια (4/1), θα τα αφήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή προέχει η ομαλή συνέχεια στους αγώνες που θα δώσει η ομάδά μας, και να κρατηθεί στην κατηγορία.

Απλά να καταγράψουμε νίκες-ήττες των 2 προπονητών που ήταν 4-5 (9 αγώνες) έκαστος.

Όσον αφορά για το τμήμα των νεανίδων να ρωτήσετε τη διοικούσα επιτροπή που έβγαλε την ανακοίνωση.

"elarepanionares"

elarepanionares είπε...

Να διορθώσουμε στο παραπάνω δικό μας σχόλιο το σχετικό ρεκόρ του Ν. Τόλια, το οποίο ήταν 5-4 νίκες (από λάθος αναφέρθηκε 4-5).

"elarepanionares"