.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το Γυναικείο Μπάσκετ γιορτάζει στις 17/12!

Ανακοίνωση του www.sportshero.gr

"Το sportshero.gr, με τιμή σας προσκαλεί στην 1η γιορτή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητριών του μπάσκετ στην χώρα μας!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα ΙΖΟΛΑ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγησιλάου και Αιγέως 41-43 στην Καλλιθέα.

Καλούνται να παραβρεθούν όλες οι γυναικείες ομάδες της Α1, της Α2, της Α και Β ΕΣΚΑ και της Α ΕΣΚΑΝΑ, με εκπροσώπηση του ΔΣ και ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητριών και προπονητών για την σεζόν 2013-14, οι οποίοι θα βραβευθούν στην 1η Γιορτή Βραβεύσεων του Γυναικείου Μπάσκετ, ολοκληρώθηκε!

Ψηφίσατε 462 μοιράζοντας 3220 ψήφους σε 136 αθλήτριες και προπονητές!

Προέκυψαν 4 ισοψηφίες (!) -μην ρωτάτε που, θα το μάθετε την μέρα της βράβευσης-, ενώ σε άλλες τρεις κατηγορίες, όλα ξεκαθάρισαν τις τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας.

Ντέρμπι δηλαδή, θρίλερ και στην ψηφοφορία, όπως μας έχετε συνηθίσει άλλωστε και μέσα στα γήπεδα!

Λεπτομέρειες και στοιχεία, τέλος! Δεσμεύομαι με συμβόλαιο -με τον εαυτό μου- να μην αποκαλύψω τίποτα άλλο σήμερα. Από αύριο ... βλέπουμε!

Η αντίστροφη μέτρηση για την 1η Γιορτή Βραβεύσεων του Γυναικείου Μπάσκετ έχει ξεκινήσει! Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 17/12 στις 18:30 (στις 19:00 ακριβώς ξεκινάμε)!"


Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του 
sportshero.gr

.
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: