.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μπάσκετ γυναικών - 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Νίκη Λευκάδας WBC


Μετά την ενσωμάτωση και της Lexi Petersen η ομάδα των Γυναικών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τη συμμετοχή της στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει η Νίκη Λευκάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Λευκάδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ομώνυμου νησιού, με τη συμμετοχή των ομάδων: Νίκη Λευκάδας, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Κρόνος Αγ. Δημητρίου και MONTANA [νταμπλούχος Βουλγαρίας]. Μέρα με τη μέρα, οι αθλήτριές μας δείχνουν να αφομοιώνουν καλύτερα όσα τους ζητά το προπονητικό δίδυμο της ομάδας και όλοι μαζί προσδοκούν ότι η συμμετοχή μας στο τουρνουά θα αποφέρει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που αρχίζουν στις αρχές του Οκτώβρη, πρώτα για το θεσμό του Κυπέλλου και στη συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Α-1.
Με την ευκαιρία η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τη Διοίκηση της Νίκης Λευκάδας τόσο για την πρόσκληση της στο τουρνουά, όσο και την παροχή διευκολύνσεων για τη διαμονή της αποστολής της ομάδας μας στο νησί και εύχεται κάθε επιτυχία στη διοργάνωση»  



Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: