.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Φάνη ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα...


Ο Πανιώνιος σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης, τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και τους ΛΕΦΙΚΑΝΣ τίμησαν το Φάνη Χριστοδούλου, τη σημαία του Ιστορικού για 13 συνεχόμενα χρόνια, χθες στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Προς τιμή του “μπέμπη” διεξήχθει φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Παλαίμαχους παίκτες της Εθνικής ομάδας και επίλεκτους Παλαίμαχους παίκτες από τον Πανιώνιο.

Οι συγκινητικές στιγμές στις βραβεύσεις, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, η παρουσίαση σε video-wall αποσπάσματα από αγώνες της εθνικής ομάδας και του Πανιωνίου με το Φάνη, ο φιλικός αγώνας που ακολούθησε με απολαυστικές στιγμές-φάσεις από μεγάλους παίκτες ήταν ό,τι πιο καλύτερο της χθεσινής βραδιάς.

Σ' ευχαριστούμε Φάνη...

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

Είναι στ'αλήθεια τυχερός ο Ιστορικός που ΕΧΕΙ τόσο μεγάλης αξίας παίκτη για να τιμήσει.Πόσες ομάδες έχουν αυτή την τύχη?Έναν παίκτη που δόξασε τα ένδοξα κυανέρυθρα όσο και τα εθνικά χρώματα όσο κανένας άλλος.Έναν παίκτη που η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του.Έναν παίκτη που ενώ μπορούσε να φερθεί ιδιοτελώς σε πλείστες όσες ευκαιρίες του έτυχαν στην πολυθρύλητη καριέρα του,αυτός δεν το έπραξε αλλά συμπεριφέρθηκε πάντοτε με γνώμονα το καλό του συλλόγου τον οποίο υπηρετούσε.Έναν παίκτη που δεν τον ένοιαζαν οι τραυματισμοί ή η κούραση των συνεχόμενων αγώνων.Έναν παίκτη που μας "τράβηξε" μαζί του σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.Έναν παίκτη που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.Έναν ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.