.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Πόλο γυναικών

Πανιώνιος - Εθνικός: 4-8 

(0-1, 1-3, 2-1, 1-3)

Αλεξάκη 1, Φαρμάκη 2, Πενταράκη 1


κλικ εδώ για φωτογραφίες






Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο κ. Ξανθόπουλος Μιχάλης έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αναφέροντας τη συγκινητική όπως χαρακτήρησε προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην Α1 κατηγορία. Για τον αγώνα σήμερα ανέφερε ότι δώσανε μια ωραία μάχη, πάλαιψαν για το καλύτερο φθάνοντας στο μέγιστο των προσπαθειών τους και στα πρόσωπα των κοριτσιών που αγωνίζονται χωρίς πολλές εμπειρίες στην κατηγορία, αποτυπώνεται αυτή η προσπάθεια που καταβάλλουν σε κάθε αγώνα.

Ο αγώνας με τη Γλυφάδα την Πέμπτη 18/3 είναι καθοριστικός για την παραμονή μας. Ο προπονητής τον χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο αγώνα που θα δώσουν τα κορίτσια φέτος και "θέλουμε νίκη οπωσδήποτε".

Ας δώσουμε το παρόν μας για να βοηθήσουμε την προσπάθειά αυτή (και μην ξεχνάμε, έχουμε παίκτριες με έτος γέννησης 1996, 1995, 1994, 1993 κλπ. στη βασική ομάδα...). 

έλα ρε πανιωνάρες!!! καλή επιτυχία...
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

Μόνο καλά λόγια έχει κανείς να πει βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλλουν τα κορίτσια του πόλο να ανταπεξέλθουν σε αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνουν να κρατηθούν στην κατηγορία.Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα τους αξίζουν συγχαρητήρια.