.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Μπάσκετ γυναικών

Αθηναϊκός - Πανιώνιος: 71-67

(10' 20-18, 20' 33-42, 30' 55-58)

άδικη ήττα...

Βλάχου, Δανούση, Κοχ 14 (2), Σταυρακάκη 10 (2), Μπάτλερ 10, Γκοτζή 8 (1), Τιέρνι 9, Γιαννακοπούλου 16 (4)

για φωτογραφίες κλικ εδώ...


















Πριν τον αγώνα τιμήθηκαν από τη διοίκηση του Αθηναϊκού ο προπονητής του Πανιωνίου κ. Γαβρήλος Καλογερόπουλος και ο βοηθός του κ. Σταύρος Γκαρανές για την μεγάλη προσφορά τους στον σύλλογο (του Αθηναϊκού) αφού ανέβασαν την ομάδα από την Β ΕΣΚΑ στην Α1.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

Το μεγαθήριο σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Ιστορικός!Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε τις εντυπώσεις ενω με λίγη τύχη και λίγο καλύτερη διαιτησία μπορούσε να πάρει και τον αγώνα.Δεν πειράζει όμως,άς παίζει έτσι κι εμείς είμαστε ευχαριστημένοι.Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ανάγκασε τον αντίπαλο πάγκο να διαμαρτύρεται και να ζητά φάουλ(αλήθεια,πόσο ευτελές ήταν αυτό)φτάνει και περισσεύει για να καταλάβουμε πως άν δεν υπήρχαν τραυματισμοί από την αρχή της χρονιάς και...άστοχες επιλογές τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.Άς είναι,την χαρήκαμε την ομάδα μας,πιστεύουμε σε αυτή και,ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια...έτσι κορίτσια?