.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Μπάσκετ κορασίδων - 14η αγωνιστική

Κρόνος Αγ. Δημ. - Πανιώνιος: 58-36

Τα δεκάλεπτα: 16-8, 31-14, 39-21, 58-36

Πανιώνιος(Γεωργίου): Γραμματικού 5, Πούλου 10, Βάρσου 4, Καμπαδάκη, Γεωργίου, Δρούγκα, Αναγνώστη, Κουτσοσίμου, Δασκαλογιάννη 3, Τρικαλιώτη 8, Καραμήτρου 6, Λέκα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου: Πανιώνιος - Κρόνος Αγ. Δημ.: 58-66



Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονο ντροπη μπορει να νιωσει ενας Πανιωνιος απο τετοιο διασυρμο. Δεν ειναι δυνατον ενας συλογος σαν τον Πανιωνιο να παρουσιαζει αυτη την εικονα.
Φταινε ομως τα κοριτσια γι'αυτο; ΟΧΙ
Η ομαδα ειναι μετρια και το ξεραμε ολοι. Τι εκανε ομως ο Πανιωνιος για να το διορθωσει;
Οτι σπερνεις θεριζεις. Αν σπειρεις φοβο και απαξιωση, θεριζεις ηττες.
Ο κοουτς δεν αρκει να ειναι καλος δασκαλος μονο. Πρεπει να εμπνει, να μπορει να "φανατισει" και να δημιουργει οραμα. Αν θελει καλα αποτελεσματα πρεπει να μπορει να βγαζει το καλυτερο απο αυτους που διοικει και να δημιουργει πιστη και αφοσιωση. Αυτο ισχυει παντου.Στον αθλητισμο, στις επιχειρησεις ακομα και στο στρατο. Με το φοβο κανεις δε πετυχε. Η αφοσιωση κερδιζεται και δεν επιβαλεται.
Ας προσπαθησουμε ολοι μαζι για ενα νεο ξεκινημα και μη διωχνουμε τα παιδια απο τον Πανιωνιο (κι ας ειναι κοριτσια).

ΠΑΝΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο ρεζιλίκι δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στην ιστορία των κορασίδων του ιστορικού.Όλη την περίοδο των γιορτών τραβολογούσαν πρωί βράδυ τα κορίτσια για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.Όσο για κλίμα άσε καλύτερα.Ο ένας να φάει τον άλλον.Άν εξαιρέσουμε τους δύο γνωστούς μπαμπάδες που επηρέασαν τις εξελίξεις στα πρόσωπα των υπολοίπων η απογοήτευση.Άς καμαρώνουν λοιπόν οι αρχιτέκτονες του νέου σχεδίου το οικοδόμημα που κτίζεται.Δεν είναι αυτό αθλητισμός ρε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

.....Μονο ντροπη μπορει να νιωσει ενας Πανιωνιος απο τετοιο διασυρμο. Δεν ειναι δυνατον ενας συλογος σαν τον Πανιωνιο να παρουσιαζει αυτη την εικονα.

Ας ξεκολλήσουμε από αυτό. Σε ένα σύλλογο δεν αρκεί μόνο το παρελθόν.Χρειάζεται παρών και μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τη χώρα μας. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε την ιστορία μας και το παρελθόν μας και να τα κάνουμε μπάχαλο στο παρόν μας. Όσο για το γυνακείο μπάσκετ στον Πανιώνιο όσο ο προπονητοφάγος είναι στο σύλλογο δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. Το έργο το βλέπουμε αρκετά χρόνια με το ίδιο σενάριο. Εν μέσει περιόδου αλλαγή προπονητή απαξίωση, και αν κάποιος παραπονεθεί η απάντηση "αν δεν σου αρέσει φύγε". Από που ρε να φύγω από το τσιφλίκι σου; Όλοι μαζί τον Ιούνιο ζητάμε να φύγουμε. Η εμείς ή αυτός.Μόνο έτσι.