.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μπάσκετ νεανίδων - Τελική φάση - Προημιτελικά - 1ο παιχνίδι

Πανιώνιος - Κρόνος Αγ. Δημ.: 52-55

Τα δεκάλεπτα: 10-14, 26-30, 44-46, 52-55

Πανιώνιος(Τόλιας): Ερμείδου, Ηλιάδη 4(1), Ρίζου Χ. 6, Στεριοπούλου 10, Μπάμπη 8, Γρηγορίου 20, Πούλου, Γραμματικού 4(1).



Ευχαριστούμε την Ασπασία για την φωτογραφία.

2ο παιχνίδι στις 13/2 στις 22:00 στο Νέο Κλ. Αγ. Δημ.

3ο παιχνίδι (αν χρειαστεί) στις 20/2 στις 21:45 στο Βαρίκας.

Στα παιχνίδια της πρώτης φάσης:

Κρόνος Αγ. Δημ. - Πανιώνιος: 51-54 (43-43 κ.α.)

Πανιώνιος - Κρόνος Αγ. Δημ.: 57-39

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση, μήπως έγινε προσπάθεια για την ήττα σήμερα? Η Εμμανουηλίδου οργίασε. Ποια τη μάρκαρε?

Ανώνυμος είπε...

Όσο θα υπάρχει η νοοτροπία να παίζουν όχι αυτές που πρέπει αλλά αυτές που επιβάλλεται να παίζουν αυτά τα αποτελέσματα θα έρχονται.
Με τις υγείες μας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΕ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ Η ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ?ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά μάρκαρε την Εμμανουηλίδου οεο!!!!!????? οργίαζε χωρίς αντίπαλο

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ......ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ??ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΙΣΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΘΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Η ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΙΚΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΝΑ, ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ