.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση Κ.Ο.Ε.

Με την έναρξη και των ομαδικών προπονήσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η ΚΟΕ προχωρεί στην υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού της για τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης 2019-20, όπως άλλωστε είχε αποφασίσει η Εκτελεστική της Επιτροπή και είχε ανακοινωθεί (21 Απριλίου).
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι ημερομηνίες των αγώνων, με τους οποίους είτε θα ολοκληρωθούν, είτε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα της τρέχουσας περιόδου, όπως προγραμματίζονται:
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Οι τέσσερις (4) αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που απομένουν, θα διεξαχθούν:
19η, 27 Ιουνίου
20ή, 1 Ιουλίου
21η, 4 Ιουλίου
22η, 8 Ιουλίου
Οι ημερομηνίες των πλέι οφ, για τις 6 πρώτες ομάδες της Βαθμολογίας, θα γνωστοποιηθούν αμέσως μετά τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων.
Δεν θα διεξαχθούν τα πλέι άουτ. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Το πρωτάθλημα της νέας περιόδου (2020-21) θα διεξαχθεί με 14 ομάδες (θα ανέλθουν 2 από την Α2)
Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Θα διεξαχθούν οι τέσσερις (4) εναπομείνασες αγωνιστικές του Α' Γύρου της Γ' Φάσης, στον Όμιλο θέσεων 1-5 (Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου), στις σχεδιαζόμενες ημερομηνίες: 26 Ιουνίου, 28 Ιουνίου, 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου, με την υπενθύμιση ότι εκκρεμεί και απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα ΑΝΟΓ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Β' Φάση).
Στη συνέχεια, οι δύο (2) πρώτες ομάδες, θα αγωνιστούν στον Τελικό των πλέι οφ, σε τρεις (3) το πολύ αγώνες (2 Νίκες), στις 4, 6 και 7 Ιουλίου.
Οι αγώνες στον Όμιλο για τις θέσεις 6-9 (ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος) δεν θα διεξαχθούν. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στη Β' Εθνική.
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: