.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μπάσκετ νεανίδων - 5η αγωνιστική

Κρόνος-Πανιώνιος: 50-54

.
Τα δεκάλεπτα: 12-11, 16-30, 33-41, 50-54


Πανιώνιος(Αναγνωστόπουλος): Γιαμπάνη 22, Λόξα 3, Μηνά 3(1), Τσιαδή 2, Νεστορίδη, Σαλιάϊ 19(1), Καψάλη, Ρίζου 2, Γρηγορίου 3, Χατζημιχάλη,Πούλου




Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

11 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα και πιστεύαμε ότι θα ήταν εύκολος μέχρι τέλος. Όμως τελικά επικρατήσαμε δύσκολα και με άγχος. Με αρκετά λάθη και χαμένοι εύκολοι πόντοι. Πρέπει τα κορίτσια μας να παίζουν σε όλους τους αγώνες και με όλους τους αντιπάλους το ίδιο σοβαρά από την αρχή μέχρι το τέλος.
Υπάρχει βέβαια και η δικαιολογία του αγώνα κυπέλλου της Κυριακής ο οποίος είχε κριθεί στις λεπτομέρειες...
Και κάτι ακόμα: Οι πόντοι από μόνοι τους δεν δείχνουν την προσφορά κάθε παίκτριας στον αγώνα. Θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι ασίστ, τα κλεψίματα, τα ριμπάουντ κλπ...

Sting είπε...

Στους τελευταίους αγώνες παρατηρείται ότι σκορ υπάρχει μόνο από 2 άντε 3 παίκτριες.

Έτσι δεν είναι δυνατόν να νικάμε τα δύσκολα παιγνίδια και στα θεωρητικά "εύκολα" θα δυσκολευόμαστε, όπως εχθές.

Οι θέσεις 2,3,4 δεν σκοράρουν, όχι απαραίτητα με δική τους υπαιτιότητα,
απλά δεν παίρνουν την μπάλα.

Το παιγνίδι και οι προσπάθειες πρέπει να μοιράζονται για το καλό της ομάδας.
Οι παίκτες που δεν μετέχουν επιθετικά σε αγώνα "ξενερώνουν".

Ανώνυμος είπε...

Οποιες παικτριες δε σκοράρουν φταίνε οι ίδιες που στους αγώνες κρύβονται και φοβούνται,διαφωνώ με το παραπάνω........Με άγχος δε πρόκειται να παίξουν ποτεεε.Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και να μη ρίχνουν τις ευθύνες παντα στους άλλους.Ας κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους,να κανουν αυτοκριτική και μετά όλα τα υπόλοιπα κύριε sting

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, συμφωνώ με τον Sting.
Τι θα πεί κρύβονται?
Ολοι κρύβονται?
Πως είναι δυνατόν Ολες οι παίκτριες που αναφέρει (στις θέσεις αυτές στη ομάδα παίζουν 5-6 παίκτριες) να μήν αθροίζουν ούτε 10 σουτ-οχι πόντους ανά αγώνα?

Και τι θα πεί κρύβονται ή φοβούνται?
Εαν πάρουν την μπάλλα μια ή δύο φορές σε κάθε αγώνα τι περιμένεις? να έχουν 100%?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ανώνυμε,ναι κρύβονται και αυτό συμβαίνει γιατί στα σοβαρά παιχνίδια είναι γεμάτες άγχος και φόβο.Φαίνεται πολύ αυτό και είναι περίεργο που δεν το βλέπετε μόνο εσείς..Ολα αυτά λοιπόν έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούν ανασφάλεια στις συμπαίχτριες τους και να μην τους δίνουν την μπάλα..
Είναι λογικό να επιλέγουν να την κρατήσουν παρά να τη δώσουν στις συμπαίχτριες τους που μπαίνουν στο γήπεδο χλωμές και να κάνουν λάθος ή βήματα.
Και κάτι ακόμα,το θέμα δεν είναι να αθροίσει η καθε μία 10 σουτ για να λεει οτι έκανε κάτι,το θέμα είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα.Αν συνεχίσουν έτσι καποιες παίχτριες με φόβο,δε πρόκειται να δημιουργήσουν σιγουριά και εμπιστοσύνη ούτε στις συμπαίχτριες τους να τους δίνουν μπάλα ούτε και στον προπονητή τους να τις εμπιστεύεται.
Και επίσης κύριε Ανώνυμε μην ξεχνάμε οτι βρίσκονται στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και όχι σε καμία αλλη ομάδα που οι παίχτριες παίρνουν 10 σουτ απλά για να λένε οτι έκαναν.ΕΔΩ στον Πανιώνιο θα πρέπει να παίρνει προσπάθειες όποια και όποιος έχει θράσος και κότσια.Όποια δε μπορεί καλό θα ήταν να μην παίρνει πρωτοβουλίες γιατί σε κρίσιμα παιχνίδια όλα κρίνονται από ένα λάθος και όχι με το αν έχουν αθροίσει 10 σουτ όπως λετε.Πρώτα αυτοκριτική λοιπόν και μετά απαιτήσεις για να παίρνουν μπάλα.......

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτως με τον ανωνυμο 1:54. Ε πιτελους αφηστε τα παιδια να παιξουν ελευθερα και μη τους γεμιζετε το κεφαλι με θεωριες συνωμοσιας! Οποιο παιδι θελει να παιξει δεν εχει τιποτα να φοβηθει η να σκεφτει. Ας μπει μεσα να παιξει! Και δεν ειναι μονο οι ποντοι αλλα και η αμυνα, το ριμπαουντ κτλ. μ.Σ.

Sting είπε...

Αγαπητοί Ανώνυμοι,

καλό θα είναι να μην γράφεται σαν Ανώνυμοι, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τον λόγο, εκτός και αν δεν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι ποιός/α είστε.

Που βλέπετε τα φοβισμένα πρόσωπα?
Πιά παιδιά δημιουργούν ανασφάλεια στις συμπαίκτριές τους, (ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ) και που το ξέρετε εσείς αυτό?

"Είναι λογικό να επιλέγουν να την κρατήσουν παρά να τη δώσουν στις συμπαίχτριες τους που μπαίνουν στο γήπεδο χλωμές και να κάνουν λάθος ή βήματα"

Το παραπάνω σχόλιο δεν έχει καμία σχέση με μπασκετική πραγματικότητα.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΚΑΙ..... Η ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΤΗΝ......
Αυτό εννοείς?

Αυτά τα περί 10 Σουτ πάλι?

ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ

Μήν προσπαθείτε να επεξηγήσετε τις πράξεις άλλων σύμφωνα με την δική σας κρίση.
Εξάλλου γιατί νιώθετε αυτή την ανάγκη? Μήπως προπαθείτε να υποτιμήσετε τα παιδιά για λόγους άλλους?

Υστερόγραφο
Το αρχικό μου, επώνυμο και "καθαρά μπασκετικό" σχόλιο, έχει να κάνει με το καλό της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά κύριε sting δε σας πέφτει λόγος για το αν θα γράφουμε όνομα ή αν θα γράφουμε όλοι ως ανώνυμοι.Αυτό είναι επιλογή του κάθε ανθρώπου.Δε σας ρώτησε κανείς για αυτό.Προσωπικά δεν το κάνω για να κρυφτώ απλά προσθέτω χρήσιμα σχόλια για την ομάδα μου χωρίς όνομα.Δεν είναι τόσο κακό.Μόνο εσάς ενοχλεί....Αυτό ειναι δικό μου θέμα όμως.
Όσο για τα φοβισμένα και αγχωμένα πρόσωπα,ναι, υπάρχουν αρκετά όσο και αν δε συμφωνείτε εσείς και δε σας αρέσει.Φαίνονται στους μέχρι τώρα αγώνες.Μπορεί όμως να μη βλέπετε και καλά..Υπάρχουν λοιπόν και δημιουργούν ανασφάλεια στις συμπαίχτριες τους με αποτέλασμα να μην τις εμπιστευονται εύκολα.Έτσι όπως είπα και την πρόηγούμενη φορά,είναι λογικό να μην παίρνουν αρκετά την μπάλα για το λόγο ότι οι συμπαίχτριες τους προτιμούν να την κρατήσουν,παρά να ρισκάρουν να τους την δώσουν και να κάνουν άθελά τους λάθος από άγχος ή φόβο.
Το πιο σημαντικό πράγμα για μία ομάδα λοιπόν, είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ παιχτριών αλλά και μεταξύ παίχτη και προπονητή.Αν δεν καταπολεμήσουν το άγχος τους δε πρόκειται να παίξουν ποτέ μπάσκετ,ούτε να βοηθήσουν την ομάδα τους αλλά και ούτε να τις εμπιστευτεί και ο προπονητής τους.Κύριε sting λυπάμαι αλλά δε γνωρίζετε πολλά από μπάσκετ και αυτό φαίνεται από τα σχόλιά σας.Η μπασκετική πραγματικότητα απέχει πολύ από τις απόψεις σας.Αυτό με τα περι 10 σουτ πάλι, όπως λέτε παραπάνω,αποδεικνύει πόσο ομαδικό πνεύμα έχετε.....Άκου δε γίνεται να μην αθροίζουν ούτε 10 σουτ η κάθε μια....Μα πού νομίζετε ότι βρίσκονται????Στο γήπεδο της γειτονιάς τους για να παίζουν έτσι??????ΟΧΙ κύριε μου, όποιος μπορεί και πρέπει θα κάνει σουτ.Δε θα κάνουν όλοι απλά για να πουν ότι έκαναν.Η κάθε μια θα πρέπει να δίνει ότι μπορεί..Αυτό είναι το ομαδικό άθλημα..Ο καθένας δίνει ότι καλύτερο στοιχείο έχει..Εδώ είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και σκοπός είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να κερδίζει όποιος κάνει τα περισσότερα σουτ.... Επίσης εγώ δεν υποτίμησα ποτέ καμία παίχτρια ούτε έχω σκοπό να το κάνω..αυτά τα λέτε εσείς.Εγω λέω απλά ότι βλέπω, γιατί θέλω να διορθωθούν τα κορίτσια και να δημιουργήσουν εγωισμό.Να μην κάθονται να ασχολούνται μόνο με το τι κάνουν οι άλλοι για αυτές,αλλά για το τι κάνουν αυτές για την ομάδα.Αυτοκριτικη και πάλι αυτοκριτική και όλα θα ερθουν.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που δημιουργείτε στα κορίτσια την εντύπωση ότι δεν παίρνουν μπάλα για άλλους λόγους (δικούς σας).ΕΛΕΟΣ σε εσάς.........Τους κάνετε πολύ κακό με τις λάθος απόψεις σας.....Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ καταπολεμώντας ενωμένη τους φόβους και τις ανασφάλειες που υπάρχουν.Κύριε sting λίγος σεβασμός στα κορίτσια και στην ομαδική προσπάθειά τους δε βλάπτει...........................

Sting είπε...

"Η μπασκετική πραγματικότητα απέχει πολύ από τις απόψεις σας.Αυτό με τα περι 10 σουτ πάλι, όπως λέτε παραπάνω,αποδεικνύει πόσο ομαδικό πνεύμα έχετε.....Άκου δε γίνεται να μην αθροίζουν ούτε 10 σουτ η κάθε μια..."

Διαβάστε καλύτερα παρακαλω τα σχόλια του blog.

Δεν έκανα εγώ αυτό το σχόλιο, το οποίο εξέλλου δεν λέει και αυτά που εσείς αναφέρετε (αν κατάλαβα καλά ο άλλος Ανώνυμος μιλάει για 10 σουτ συνολικά από τις παίκτριες που εγώ αναφέρω στο πρώτο σχόλιο).

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το "μάθημα Basket".

Είναι προφανές, σε εμένα, ότι με τέτοιες απόψεις και τόση περίσσια γνώση που υπάρχει εδώ, δεν υπάρχει χώρος για απόψεις σαν τις δικές μου.

Ευχαριστώ τους Administrators για το ανέβασμα των σχολίων.
Δεν ασχολούμαι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά θα κάνετε κύριε sting.......Όλοι μπορούν να σας κρίνουν από τα σχόλιά σας για το άν έχετε μπασκετική πραγματικότητα.Όσο για τα 10 σουτ δεν σχέση με απάντησα σε εσάς σε εκείνο το σημείο(δεν αναφέρω πουθενά το όνομά σας εκει) αλλά στον άλλο ανώνυμο που έχει παρόμοιες απόψεις με εσάς...Ύπουλα σχόλια και υποννοούμενα τα οποία δημιουργούν άσχημες υποψίες στα κορίτσια μας για τις συμπαίχτριες τους είναι ντροπή να γίνονται.Και για να είναι ξεκάθαρο,αυτό το σχόλιο το κάνατε εσείς παραπάνω("δε σκοράρουν,όχι απαραίτητα με δική τουσ υπαιτιότητα,απλά δεν παίρνουν την μπάλα")Αυτά να τα κάνετε σε άλλες ομάδες για να δημιουργείτε προβλήματα.Εδώ δεχόμαστε μόνο σχόλια τα οποία θα κάνουν καλό στην ομάδα μας..Αυτό ισχύει για όλους...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά θα κάνετε κύριε sting.......Όλοι μπορούν να σας κρίνουν από τα σχόλιά σας για το άν σχετίζεστε με τη μπασκετική πραγματικότητα.Όσο για τα 10 σουτ δεν απάντησα σε εσάς σε εκείνο το σημείο(δεν αναφέρω πουθενά το όνομά σας εκει) αλλά στον άλλο ανώνυμο που έχει παρόμοιες απόψεις με εσάς...Ύπουλα σχόλια και υποννοούμενα τα οποία δημιουργούν άσχημες υποψίες στα κορίτσια μας για τις συμπαίχτριες τους είναι ντροπή να γίνονται.Και για να είναι ξεκάθαρο,αυτό το σχόλιο το κάνατε εσείς παραπάνω("δε σκοράρουν,όχι απαραίτητα με δική τουσ υπαιτιότητα,απλά δεν παίρνουν την μπάλα")Αυτά να τα κάνετε σε άλλες ομάδες για να δημιουργείτε προβλήματα.Εδώ δεχόμαστε μόνο σχόλια τα οποία θα κάνουν καλό στην ομάδα μας..Αυτό ισχύει για όλους...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ