.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Προπονητής στις γυναίκες, Σταύρος Νανάκος

Κατηφόρισα στο "Βαρίκας", ανηφόρησα στο "Αρτάκης" δύο μέρες συνεχόμενες για να επιβεβαιώσω ή μη, φήμες και ειδήσεις γύρω από το θέμα των προπονητών στο μπάσκετ γυναικών, νεανίδων κλπ.
Έχουμε λοιπόν, στις γυναίκες προπονητής ο Σταύρος Νανάκος όπως έγραψαν κάποια site αλλά και μία εφημερίδα. Ευχές για καλή επιτυχία στον κόουτς.
Στις νεάνιδες, κορασίδες και παγκορασίδες έχουμε τον Μίλτο Μηλιάτη (ίσως και βοηθός στις γυναίκες), τη Τζωρτζίνα Παυλοπούλου, την Άννα Χαλιβίδου και την Έφη Ρωκά. Καλή επιτυχία στο έργο τους.
Αν υπάρξει ποτέ ενημέρωση από επίσημα χείλη (βλ. Διοικούσα Επιτροπή) θα τη γράψουμε. Μέχρι τότε ό,τι πέσει στην αντίληψη μας.
Χτες στο "Αρτάκης" ήταν παρούσες οι Γιαννακοπούλου (που επιστρέφει στην ενεργό δράση δυνατή), Δανούση, Τετενέ, Θεοδωρομανωλάκη, Γιαμπάνη, Σαλιάι-Δάμου, Μηνά, Πεσκατζίου και Πηνελόπη Παυλοπούλου (κορασίδα) στην πρώτη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Στ. Νανάκου.
___________ Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

"Σφίγγα" η διοικούσα επιτροπή γύρω από την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου για τα τμήματα ερασιτέχνη(εν προκειμένω για το γυναικείο και όχι μόνο μπάσκετ). Θα πρέπει να γνωρίζει ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία με αυτούς που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τα τμήματα αυτά(το πόσο το έχουν αποδείξει δεν είναι καν άξιο σχολιασμού) και επιπροσθέτως ενημερώνουν με την σειρά τους αυτούς(ναι, υπάρχουν κι αυτοί) που θέλουν να μάθουν για τα πεπραγμένα της αγαπημένης τους ομάδας. Ανεξαρτήτως προθέσεων-ευγενών ή μη- η προσπάθεια ενημέρωσης από αυτό εδώ το φιλόξενο μπλογκ θα συνεχιστεί. Μέχρι τότε ότι πέσει στην αντίληψή μας.