.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μπάσκετ γυναικών

Με μεγάλη χαρά είδαμε σήμερα μια αθλήτρια του Ιστορικού μας Πανιωνίου να προπονείται πάλι (μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας από τα τεκταινόμενα του τμήματος) με τις συναθλήτριές της.
Η Τώνια Δανούση επανήλθε γεμάτη όρεξη για δουλειά, αφήνοντας πίσω της γεγονότα και ανθρώπους που την ανάγκασαν να παραμείνει επί μακρόν μακριά από τον σύλλογο που τιμά από μικρή ηλικία, αγωνιζόμενη στις υποδομές (παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες) και ακολούθως στο γυναικείο τμήμα, φέρνοντας πρωταθλήματα και πλήθος άλλων διακρίσεων, ατομικών και συλλογικών.
Μας ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν και μας υποσχέθηκε πως τα καλύτερα έρχονται!
Τώνια, δεν σε καλωσορίζουμε γιατί απλούστατα δεν έφυγες ποτέ από την ομάδα.
Σου ευχόμαστε καλή δύναμη και σου υποσχόμαστε πως αυτό εδώ το φιλόξενο μπλογκ θα είναι δίπλα σε σένα και στις συναθλήτριές σου στην (ομολογουμένως) δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

3 σχόλια:

Αλέξης Μιχαηλίδης είπε...

Καλό φθινόπωρο σε όλους και ιδιαίτερα στο μπλοκ! τέτοιες μέρες που το γυναικείο τμήμα μπάσκετ διάγει πρωτόγνωρες οικονομικά συνθήκες η είδηση της επιστροφής της αγαπημένης Τώνιας μας κάνει αισιοδοξους πως θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό!Τώρα μόνο έργα κύριοι,πλήγωσαν τόσα λόγια....

Ανώνυμος είπε...

Με το βολει γυναικων τι γινεται ;

elarepanionares είπε...

Πρώτη προπόνηση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ιστορικού μας Πανιωνίου στις 18/9.