.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - Κύπελλο Ελλάδας 2012-13

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου - Πανιώνιος: 48-44

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 36-22, 39-33, 48-44

Πανιώνιος(Τόλιας): Ερμείδου 8, Ηλιάδη 2, Σαλιάι 12(1), Γρηγορίου 4, Γιαμπάνη 10, Τζανή, Τζιάτα, Στεριοπούλου 6, Μπάμπη 2



Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ευχαριστούμε τον Θέμη για την ενημέρωση και τις φωτογραφίες.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΧΕ;

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ;

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ;

"Χ"

elarepanionares είπε...

Μέσος όρος πεντάδας 18 χρόνια.
Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2.
Άγνωστο, το σίγουρο είναι όμως πως όπου και να παίζει θα λαμπρύνει με την παρουσία της το πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΣΤΗΝ Α1.ΑΡΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΡΟΣΤΕΡ .ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στα κορίτσια που στις αναγκαστικά δύσκολες συνθήκες λόγω των χρεών που άφησαν οι προηγούμενοι κρατάνε ψηλά το κεφάλι και παλεύουν! Να μην απογοητεύονται, θα μάθουν πολλά από την συμμετοχή στην Α1!

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ,ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΡΙΒΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΚ Η ΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ,ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΚ ΕΝΤ ΡΟΛ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΝ!!ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ???????

Θέμης είπε...

Με λίγες λέξεις τα είπες όλα φίλε αλεξη