.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μπάσκετ νεανίδων - Λίγα λόγια για την ομάδα

Όλες τους είναι μία προς μία μικρές ηρωΐδες.
Όπως όλα τα κορίτσια - αθλήτριες της ηλικίας τους που υποχρεούνται να συνδυάσουν την σχολική ή την πανεπιστημιακή τους μάθηση με την αθλητική τους καριέρα, έτσι και οι Πανιωνάρες μας προάγουν το φίλαθλο πνεύμα ομού μετά της μορφωτικής τους προόδου.
Αύριο αρχίζει το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ.
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στις: Σοφία Ερμείδου, Αθηνά Ηλιάδη, Ρίζου Χαρά (που πέτυχε - στις εισαγωγικές της εξετάσεις - να περάσει στην πρώτη δεκάδα των εισακτέων στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών), Χριστίνα Μπάμπη, Τζανίνα Κόντρα, Κατερίνα Ρίζου, Ελένη Στεριοπούλου, Νικόλ Δημητρίου και στην Σοφία Γρηγορίου.
Όλοι όσοι ασχολούνται με το τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού μας Πανιωνίου είναι πραγματικά υπερήφανοι που βλέπουν τα κορίτσια μας να συμπεριφέρονται με ήθος στο σήμα του συλλόγου που φέρουν στη φανέλα που φορούν.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

3 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Θα προσθέσω κι εγώ την υπερηφάνεια που νιώθω παρακολουθώντας κάθε αγώνα τους μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Αξίζουν το χειροκρότημα, και θα το έχουν. Το λιγότερο που θα κάνουμε είναι να μεταφέρουμε σ αυτό το μπλοκ τα νεα από τους αγώνες και τις φωτογραφίες σας.

Μιχαηλίδης Αλέξης είπε...

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο πραγματικά θέλω να εκφράσω τα ταπεινά μου πανιώνια συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!Ολα στη ζωή συνδυάζονται όταν υπάρχει συναίσθημα,πάθος και προσήλωση στους απώτερους σκοπούς που η κάθε μία έχει θέσει!Λίγοι ξεμείναμε στην εξέδρα ,η μόδα ξέρετε επιτάσσει καναπέ,όμως όσοι ερχόμαστε θα μας καταλαβαίνετε..Αρχίζουμε σήμερα με ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ,άντε ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ,ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

to prwto episimo test!!!!!!!!!!pame dinata!!!!