.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - 8η αγωνιστική

Ίκαρος Καλλιθέας - Πανιώνιος: 75-54

τα δεκάλεπτα: 14-22, 27-40, 54-49, 75-54

 Πανιώνιος (Τόλιας): Ερμείδου, Δανούση 7(1), Σεμανιάκου 17, Γιαμπάνη 13, Μπάμπη, Στεριοπούλου, Γρηγορίου 2, Δάφκου 2, Τζιάτα 7, Ηλιάδη, Σαλιάι 6(2).





Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΙΣΧΡΗ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ[ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΙΚΑΡΟ].ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ [ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ]ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ[ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ] ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ [ΕΡΩΤΩ].ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΚΑΤΗΓΩΡΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΓΙΑΜΠΑΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,Η ΔΑΜΟ ΚΟΥΤΣΕΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ[ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ]ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΒΑΛΕ 2 ΚΑΛΑ 3ΠΟΝΤΑ Η ΣΕΜΑΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ ,ΠΟΛΥ ΜΑΧΗΤΙΚΗ Η ΤΣΙΑΤΑ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΑΝΟΥΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ [ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ 2 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 8, 6, 4,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΣΧΗΜΟ ΘΕΑΜΑ].Η ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΧΤΡΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΡΜΕΙΔΟΥ[ΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ].ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ [ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΠ]ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΦΕΤΟΣ.ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΗΛΗΚΙΑΚΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΟΥΤΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΑΛΟΥ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Π Α Ν Ι Ω Ν Ι Ο.

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας ανωνυμος προπονηταρας απο τους πολλους που εχει η κερκιδα στο γυναικειο,στις νεανιδες,στις κορασιδες,στο εφηβικο,στο παιδικο.
Που ειπαμε δουλευες τα τελευταια χρονια;
Ασε μας το βιογραφικο σου και οταν φυγει ο Σφαιροπουλος θα σε προτεινουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικη αναλυση του παιχνιδιου.
Που δουλευες τις προηγουμενες χρονιες;
Ψαχνουν scouter οι Bulls.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΦΤΓΕΙ ΟΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Η ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΘΜΕΡΩΣΩ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

δειτε όλοι την πραγματικότητα. το να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια δεν γίνεται τίποτα.
Η ομάδα μάλλον δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ας δουλέψουν όλοι για την επόμενη χρονιά χωρίς γκρίνιες.
και επειδή και τα κορίτσια μας (δυστυχώς) διαβάζουν τα blogs μη κάνετε τη κατάσταση χειρότερη.
Η ομάδα αντικειμενικά κάθε αγωνιστική βελτιώνεται, τα κορίτσια αποκτούν εμπειρίες, δυστυχώς όμως δεν θα αποτρέψει τα παραπάνω.
Οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται, η ομάδα όμως δεν θα χαθεί. Του χρόνου ευχόμαστε όλοι να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και θα είναι. Μα με λίγες προσθήκες (χωρίς πολλά χρήματα), με λίγο διαφορετική πολιτική από τη διοίκηση, νομίζω θα ξεχάσουμε όλη τη κακή αυτή χρονιά.
Αυτά τα ολίγα. Υπομονή και αφήστε την ομάδα και κυρίως τα παιδιά ήσυχα. Προσοχή μακρυά από ονόματα παιχτριών είτε που ευνοήθηκαν είτε που αδικήθηκαν (κατά τη γνώμη σας πάντοτε).