.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση Πανιωνίου Γ.Σ. και Διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης

ΤΈΛΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Την Παρασκευή, 15.07.2016, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα η  τελευταία προπόνηση της "μεταβατικής περιόδου" για τα κορίτσια μας που ολοκλήρωσαν ένα στάδιο σοβαρής δουλειάς με νέες τακτικές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας συμφωνήθηκε να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.

Το ρόστερ της νέας περιόδου 2016-17 έκλεισε με την ανακοίνωση της συνεργασίας με την δεύτερη Αμερικανίδα Lexi Petersen. Το νέο σύνολο διαθέτει και ποιότητα και βάθος για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας και συνδυάζει εμπειρία με νιάτα, ταλέντο και φιλοδοξία. Με σκληρή δουλειά και λίγη τύχη η ομάδα θα πετύχει τους στόχους για ένα ικανοποιητικό πλασάρισμα στο "μέσο' του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα για τη νέα περίοδο, ανανέωσε την εμπιστοσύνη - συνεργασία με το προπονητικό τιμ Τσίκληρα – Γιαννουλάκη, διατήρησε το βασικό κορμό των 5 αθλητριών που πρωταγωνίστησαν στα παιχνίδια της Α2 την προηγούμενη περίοδο (Μπότσαρη, Στεφανίδου, Θεοδωρομανωλάκη, Σταμπούρλου και Γρηγορίου) και ενισχύθηκα μεταγραφικά τόσο με τις Ελληνίδες Ιωάννα Τσιαδή (γκάρντ) και Ρία Πατεράκη (τεσσάρι) όσο και τις Αμερικανίδες Healy και Petersen.
Επίσης την ομάδα θα βοηθήσουν οι πρωτοεμφανιζόμενες νεαρές στην κατηγορία Αθηνά Μήτση και Έλλη Τσίκα, ενώ πολύτιμες εμπειρίες προσδοκούν να αποκομίσουν και άλλες αθλήτριες από την ομάδα των νεανίδων με πρώτες τις Μαχλά και Μαλανδράκη που δούλευαν με την γυναικεία ομάδα από πέρυσι και κατόπιν τις Αναγνωστοπούλου και Σιαπέρα.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το βασικό μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής και των προπονητών ήταν και εξακολουθεί να είναι η επένδυση σε νέες αθλήτριες μεενθουσιασμό και δίψα για διάκριση, προσδοκώντας ότι η ως άνω επιλογή θα τους δικαιώσει. Προς τούτο και ο φετεινός μέσος όρος ηλικίας των αθλητριών δεν ξεπερνά τα 24 έτη, που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Θα αποτελούσε σημαντική μας παράλειψη, αν δεν αναφερόμαστε σε ορισμένες αθλήτριες - προσωπικότητες που για διαφορετικούς η καθε μία λόγους δεν θα συνεχίσουν μαζί μας τη φετεινή περίοδο.
Καταρχήν, κλείνει για το σύλλογο ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο με την αποχώρηση της αρχηγού μας, Μαρίας Παναγιωτοπούλου. Την ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι έχει επιλέξει για την καριέρα της και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Το ίδιο ευχόμαστε και στην Χριστίνα Μπάμπη που παραχωρήθηκε στην Τερψιθέα για να αποκομίσει εμπειρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ με δική της απόφασηπαραχωρήθηκε με υποσχετική στο Φάρο Κερατσινίου, η Μαρία Λόξα που όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε σκληρά για να επανέλθει πιο δυνατή μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό της, που της στέρησε τη συμμετοχή από τα μέσα της προηγούμενης περιόδου.  Στόχος της ιδίας και ευχή όλων μας είναι να επιστρέψει στην ομάδα πανέτοιμη, προκειμένου να την βοηθήσει με την εμπειρία και το δυναμισμό της την επόμενη περίοδο. Τέλος, με δική της πάλι απόφαση, αποχώρησε η Τίνα Πούλου, ευχόμαστε προσωρινά, μια και η αγκαλιά της ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αθλήτριες με τέτοιο ταλέντο και χαρακτήρα.
Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους...
  
Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ   
  
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: