.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μπάσκετ γυναικών - 11η αγωνιστική

Πανιώνιος Κρόνος Αγίου Δημητρίου: 60-76

τα δεκάλεπτα: 18-21, 33-39, 44-57, 60-76

Πανιώνιος (Τόλιας): Ερμείδου, Δανούση 3, Σεμανιάκου 18(1), Γιαμπάνη 13, Στεριοπούλου 5, Γρηγορίου 4, Δάφκου 10, Τζιάτα, Σαλιάι 7.



Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

3 σχόλια:

Θέμης είπε...

Μπράβο στην ομάδα παρόλη την ήττα η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται αισθητά, με συνεχή δουλειά και υπομονή θα έρθουν και τα ποθητά αποτελέσματα!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΕ ΕΡΜΕΙΔΗ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΚΑΙ ΔΩ ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΙΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι να έχετε υπόψη σας ότι και ο Ρίζος όπως και αρκετοί γονείς των κορασίδων είναι προπονητές και μεγάλοι γνώστες του αθλήματος κυρίως όσον αφορά τη διάκριση και ανάδειξη ταλέντων.Αυτοί δε συνομιλούν απευθείας με την κεντρική τεχνική ηγεσία.Αυτό είναι η μεγάλη εγγύηση και η παρακαταθήκη για τις επόμενες πανιώνιες γενεές.Εμπρός κουτσοί στραβοί στον Αγ.Παντελεήμονα.