.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μπάσκετ κορασίδων - 12η αγωνιστική

Φάρος Κερατσινίου - Πανιώνιος: 63-40

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 40-22, 53-32, 63-40

Πανιώνιος(Ζιάκας): Γραμματικού 10(1), Πούλου, Βάρσου, Καμπαδάκη 8, Γεωργίου 4, Δρούγκα, Κουτσοσίμου 2, Δασκαλογιάννη 3, Τρικαλιώτη 6, Καραμήτρου 5, Λέκα 2.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου: Πανιώνιος - Φάρος Κερατσινίου: 55-61

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εποικοδομητικη κριτικη γι'αυτη την ομαδα; Μαζεψτε τους γονεις.....μακρια απο την ομαδα....ουστ
Δεν ειναι πια παγκορασιδες τα παιδια. Δεν ειναι υποχρεωτικο να παιδια παιζουν ολα αν δεν μπορουν, ουτε ο Πανιωνιος ειναι ιδρυμα αποκαταστασης κορασιδων για να ρεζιλευεται ετσι. Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας ερθει μα δει πρωτα ενα αγωνα και μετα να μιλησει

Γιάννης είπε...

Αντί οιασδήποτε κριτικής, επικαλούμαι αποκοπή από παλαιότερο σχόλιο του ΠΑΝΙΩΝ: Η ομάδα δεν έχει αρχή, μέση, και τέλος.
Συμφωνώ απολύτως, δεν χρειάζεται να προσθέσω ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο τα ίδια.Αλλαγή προπονητή.Βλέπε Σουλιώτης,Αναγνωστόπουλος,Παυλοπούλου,Μηλιάτης τώρα Ζιάγκας και δεν ξέρω μηπωσ ξεχνώ κανένα.Μεγαλοστομίες ,θεωρίες,λόγια της δεκάρας σχέδια του αέρα.Αποτέλεσμα τίποτε.Από το πρωτάθλημα κορασίδων το 2010 ολοταχώς σε φθίνουσα πορεία που εντός συντόμου χρονικού διαστήματος θα φέρει τις κορασίδες στη Β κατηγορία η στην εξαφάνιση της.Ποιός φταίει σε αυτό?Τι έγινε πάλι ξαφνικά και η φετεινή ομάδα η ίσως όχι ταλαντούχα,ενώ είχε συνεχή ανοδική πορεία με αποκορύφωμα τη νίκη με τον δεύτερο Πρωτέα να εμφανιστούν πάλι δήθεν θέματα και να βρεθεί στα τάρταρα?
Κρίμα πολύ κρίμα.Τέλος κύριοι ανευθυνουπεύθυνοι αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η ανάπτυξη συνολικά του Γυναικείου Τμήματος, γιατί αφού είστε άσχετοικαι αποτυχημένοι(βάσει αποτελεσμάτων και οχι με τα λόγια)δεν αντιγράφεται ομάδες που έχουν αποδείξει πωσ αναπτύσεται η γυναικεία υποδομή?

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Ανώνυμο 15 Δεκεμβρίου 2012 10:00 μ.μ.
...Δεν ειναι υποχρεωτικο να παιδια παιζουν ολα αν δεν μπορουν,

και ποιός σου είπε ότι οι γονείς θέλουν να πληρώνουν για να κάθονται τα παιδιά στο πάγκο; Ποιός είναι ο σκοπός ενός αθλητικού σωματείου,η άθληση των παιδιών ή το πρωτάθλημα στη Α , Β ΕΣΚΑΝΑ ή ΕΣΚΑ ή κολοπετινίτσα; Μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά φεύγουν από τον αθλητισμό και αράζουν στις καφετέριες.

...ουτε ο Πανιωνιος ειναι ιδρυμα αποκαταστασης κορασιδων για να ρεζιλευεται ετσι.

Ας ξεκαβαλήσουμε κάποτε, τι είναι δηλαδή ο Πανιώνιος ένα αθλητικό σωματείο όπως τόσα και τόσα άλλα που σκοπός είναι η άθληση των παιδιών.
Τώρα αν θέλουμε να αναζητήσουμε ευθύνες τα μόνα που δεν φταίνε είναι τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

...Κρίμα πολύ κρίμα.Τέλος κύριοι ανευθυνουπεύθυνοι αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η ανάπτυξη συνολικά του Γυναικείου Τμήματος, γιατί αφού είστε άσχετοι και αποτυχημένοι.
16 Δεκεμβρίου 2012 10:01 π.μ.

Όχι φίλε μου δεν είναι άσχετοι.Την δική τους θέση θέλουν να φυλάξουν. Πέρυσι πήραν την μισή εθνική κορασίδων και χάσαμε το πρωτάθλημα από τον προπονητή που έδιωξαν. Ο υπεύθυνος της αποτυχίας συνεχίζει να έχει τον έλεγχο όλων των τμημάτων αντί να έχει πάει σπίτι του.Είναι καιρός να γίνουν πλέον αλλαγές στον Πανιώνιο και όχι ενορχηστρωμένα να απαξιώνουμε το γυναικείο τμήμα για να φαίνεται καλύτερο το δικό μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο υπεύθυνος είναι αποκλειστικά Κωνσταντωνης 0 προπονητοφαγος , όποιος δεν ειναι προσκυνημένος τον στέλνει αδιάβαστο

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Ανώνυμο 16 Δεκεμβρίου 2012 03:59 μ.μ ...

και ποιος σου είπε ότι οι γονείς θέλουν να πληρώνουν για να κάθονται τα παιδιά στο πάγκο;

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι κάποιοι συγκεκριμένοι γονείς θεωρούν τα παιδιά τους ότι είναι σε επίπεδο WNBA και κάνουν παρεμβάσεις στη διοίκηση και στον προπονητή για το αν θα παίξει το παιδί τους και πόσο. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως τα παιδιά τους δεν κάνουν για αυτό το άθλημα, πως αυτό το άθλημα είναι σκληρό και απαιτεί χρόνο-πείσμα-προσπάθεια και πάνω απ΄όλα πειθαρχεία απέναντι στον προπονητή ή στην προπονήτρια και όχι παράπονα στους γονείς και αυτοί στη συνέχεια να κάνουν παρεμβάσεις για να απομακρύνεται ο προπονητής. Τα παιδιά που θέλουν φροντίδα και προδέρμ μάλλον δεν κάνουν για αυτό το άθλημα.

Θα ήθελα να δω μετά την απομάκρυνση του συγκεκριμένου προπονητή τι θα ανακαλύψουν και τι θα καταλογίσουν στον καινούργιο?

Όσο για το αν ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ιστορική ομάδα το ξέρουμε πολύ καλά όλοι και ερχόμενοι σε αυτό το σωματείο δεν ερχόμαστε απλά για να αθληθούμε!!! Αν θέλουμε κάτι τέτοιο απλά πάμε σε κάποιο γυμναστήριο ή σε μια ομάδα μη αγωνιστική!!!!!! Και ναι δεν είναι ένα απλό σωματείο.


Ένας ακόμα ανώνυμος.... όταν αποκαλυφτείτε, θα μπορούμε να μιλάμε επώνυμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι ντροπη. Οταν θιγουμε προσωπα το κανουμε επωνυμα και δεν κρυβομαστε πισω απο ανωνυμιες.
Οποιος δεν θελει να πληρωνει .....παει στην παιδικη χαρα. Οχι στον Πανιωνιο. Οποιος μενει ακολουθει τους κανονες.

Πανιων

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 100 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΧΑΖΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΛΑΝΑ,ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ?Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΦΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΑ ΑΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα όλοι ξεχνάτε το περισυνό επίτευγμα.Με την μισή Εθνική Κορασίδων αλλάξαμε τον προπονητή ενώ η ομάδα ήταν πρώτη στο δε τελευταίο παιγνίδι η παρουσία του αρχιπροπονητή στις προπονήσεις και το κωουτσάρισμα στον τελευταίο αγώνα οδήγησαν με σιγουριά την ομάδα στην ήττα.Δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτό.Μετά διαχειρίστηκαν ωραία το υλικό και όλες λακήσανε.Ευγε.