.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ανανέωση συνεργασίας με Άγγελο Τσίκληρα

Όταν μία συνεργασία βασίζεται σε γερά θεμέλια και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, το ζητούμενο για την ανανέωσή της δεν είναι τόσο αν θα συνεχιστεί, όσο το πόσο θα εξελιχθεί.
Αυτό ήταν το πρώτο μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που παίρνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την «εντολή» από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ξεκίνησε αμέσως το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό και πάλι να καθιερώσει την ομάδα στην Ελίτ της Α-1.
Έτσι, σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης και αναγνώρισης των κεκτημένων, η Διοικούσα Επιτροπή και ο [ήδη από το περσινό καλοκαίρι] Ομοσπονδιακός Προπονητής, Άγγελος Τσίκληρας έδωσαν και πάλι τα χέρια και χωρίς χρονοτριβή έθεσαν τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους της Ομάδας.
Έχει δοθεί προτεραιότητα στη διατήρηση του περσινού Ελληνικού «κορμού» και ήδη ξεκίνησαν οι διερευνητικές συζητήσεις με τις παίκτριες της ομάδας για την παραμονή τους. Παράλληλα, ο προπονητής έθεσε τους επιθυμητούς μεταγραφικούς στόχους και σύντομα η Διοικούσα θα επανέλθει με ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του φετινού «ρόστερ».
Τέλος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Άγγελου Τσίκληρα ξεκίνησαν και οι πρώτες προπονήσεις της «μεταβατικής περιόδου», στις οποίες πλέον συμμετέχουν και αθλήτριες από το τμήμα των Νεανίδων. Στο πλευρό του προπονητή βρίσκεται ήδη και ο νέος του άμεσος συνεργάτης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ένας ικανότατος και πανέμπειρος προπονητής, τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή καλοσωρίζει και επίσημα στην οικογένεια του Ιστορικού.

  
Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ   



Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: