.................................................................. ..................................................................

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μπάσκετ γυναικών - Ανανεώσεις

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Τσίκληρα, η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα του Ιστορικού.
Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι στην ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχίσει καταρχήν να αγωνίζεται η ΑΡΧΗΓΟΣ μας, Σοφία Γρηγορίου. Παράλληλα, παρέμειναν στο φετινό ρόστερ τόσο η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, όσο και η Τζούλη Στεφανίδου, με στόχο να ενισχύσουν φέτος ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας μας να διατηρηθεί στα περσινά υψηλά επίπεδα.
Απομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας με μία ακόμη αθλήτρια, που αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα μας.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή θα επανέλθει με ανακοίνωση σχετικά με τα πρώτα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και είναι βέβαιο ότι όλες μαζί θα συνθέσουν ένα δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. 

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

Δεν υπάρχουν σχόλια: